Lördagsmorgon.

Både jag och Lars vaknade runt halv sex idag! Varför vaknar man av sig själv och känner sig pigg när det är helg och man FÅR sova?? Nu gäller det ju inte mig lika mycket som det gäller honom men ändå... Jag kopplade mig till pumpen och hoppades att jag skulle slumra lite. Åtminstone den första omgången. Men nej. Jag är klarvaken. 

Och jag har ont. Skit också. Trodde verkligen att en natts sömn skulle göra underverk. Men jag känner hur det pulserar där precis ovanför skinkan,under svanken... min kunskap om anatomi är inte så ingående så jag vet inte vad det är som sitter just där tyvärr. Orkar inte googla heller... 
Jag har hela veckan sett denna lördagen framför mig. Det ska bli sol och lite skönt. Jag ska städa klart på altanen och Lars ska hjälpa mig med diverse tyngre uppgifter. Och sen ska vi "flytta ut". Dricka lite bubbel och bara mysa!!
Men nu vet jag inte. Jag har ont. Har tappat lusten. Och dessutom kollade jag väderprognosen-det ser inte alls ut som att det ska bli så himla soligt och härligt längre! Besviken... Men ska inte ta ut nåt i förskott! Ska inte ge upp hoppet. Det blir som det blir.
Jag får nog roa mig med att teckna en bild nu. Får se om det blir nåt. Och om jag har lust att publicera den

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229