Liten sammanfattning.

Nu börjar det bli tjatigt. Men jodå,jag har haft ännu en dag i solen. Idag var det sådär hett så man nästan trodde att det skulle bli åska. Och framåt halvfem så tornade de mörka molnen upp sig över bergen,jag var helt säker på att det skulle braka loss!! Men rätt var det var så blev det ljusare igen... Varken regn eller åska nådde hit till solkusten. Det är pga de där bergen som här är ett sånt bra klimat här! Det dåliga vädret stannar där uppe!

Det tackar vi för!!
När det var sådär hett så valde jag att ligga på en luftmadrass i poolen. Ebba och Julia köpte ju två stycken,en vanlig platt och så en med stöd för överkroppen så man kan sitta upp i den. Det är fantastiskt skönt!! Idag somnade jag t.o.m en liten stund.
Jag har inte vågat mig på mer mat idag. Det gick ju inte så bra igår så jag hade ingen lust att chansa igen. Dock har jag ätit 4-6 smörgåsrån. Jag börjar bli rätt trött på dom nu alltså... Men jag kan inte komma på nåt annat som jag kan äta lika lätt utan att vara livrädd. Katarina pratade om några majskrokar som man kan ge till små barn som inte "går" att sätta i halsen...typ... Jag ska undersöka detta när jag kommer hem. På tal om hem...nu har jag bara två dagar kvar... Usch så sorgligt!! Hur har tre veckor kunnat gå såhär fort???!! Jag som aldrig varit borta hemifrån så länge tidigare,jag trodde att tre veckor skulle kännas längre när man är på annan ort... Jsg hade fel!! På lördag åker jag hem till verkligheten igen. Och vintern!! Eller??! Har ju sett bilder och hört om snö och kyla!! Fast det hinner nog ändra sig tills jag kommer hem
Hursomhelst så har tre veckor i värmen gjort mig gott. Tre veckors vila. I ett hus utan trappor. Det vore väl attans ifall det inte skulle göra nån nytta på min kropp!!
Kan ändå inte låta bli att känna en viss tveksamhet... ikväll har jag så ont i min nacke. På det där vanliga stället som jag dras med sen den olycksaliga flygresan hit i november. Det gör mig förbannad. Jag avskyr smärta.
Men i övrigt så mår min kropp ganska bra. För att vara min kropp.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229