Liten paus...

Luften går ur mig lite då och då. Och mina svaga muskler värker och pulserar. Domnar bort emellanåt. Ändå fortsätter jag. Jag har så många projekt på gång och jag kan inte sluta. När jag blir lite trött lägger jag mig en stund. Blir snart rastlös och far upp igen. Som tur är så ligger jag stilla de 45 minuter det tar att äta en omgång.

Egentligen vet jag knappt vad jag gör... Jag bara pysslar och fixar med diverse smågrejer som kan vara skönt att slippa göra för nära inpå själva festen. Det finns ju faktiskt ganska mycket som man kan förbereda. Ändå kommer jag fara runt som en Duracellkanin på torsdag!! Det vet jag!!
Men detta kanske är den sista stora festen som jag ansvarar för... Nu är mitt yngsta barn (nästan) vuxen. Ska ge sig ut i livet och börja klara sig själv. Utan mig... Det känns nog värst för mig. Vem blir jag nu?? En svag,rörelsehindrad,medelsålders kvinna utan intresse för omvärlden. Som kanske kommer att gömma mig här hemma och leva mitt eget liv. Det är svindlande tankar... 
Jag känner allt mer stress och irritation över att behöva tillhöra det verkliga livet. Jag känner mig fullkomligt nöjd här hemma. Jag vill inte träffa människor som kanske ser ner på mig. Eller bara undrar... Jag vill heller inte träffa mina vänner för jag är rädd att de blir ledsna när de märker hur förändrad jag är. Om jag inte lyckas lura dem med att spela friskare än jag kännner mig. Det är oerhört ansträngande att visa upp en glad och pigg sida. Men jag vill ju inte låta folk "tycka synd om mig". Därför är det bättre att inte träffa nån. 
Jag har även tröttnat nåt så vansinnigt på Facebook och Instagram!! Alla människors inlägg om deras perfekta liv. Det får mig att må illa. Dessutom är jag så fruktansvärt petig när det kommer till stavning. Och folk som skriver inlägg eller såna som säljer prylar i några av de Facebooksbaserade loppisarna jag är medlem i-jag blir fullständigt galen av att läsa alla dessa särskrivningar!! När folk minns EN sak ifrån skolan t.ex: man får inte skriva "dom"!! Man måste skriva "de" eller "dem"! Men de har inte en aning om när man använder "de" istället för "dem" och tvärtom!! 
Nä usch jag har verkligen tröttnat på Facebook. Det är frestande att gå ur. Men jag måste erkänna att jag är för nyfiken för det!! Jag kan inte låta bli att gå in och kolla läget när jag ligger och äter t.ex.
Men jag ångrar mig varje gång! Det står ju aldrig nåt kul. Tvärtom så retar jag ju mig på alla konstiga statusuppdateringar folk gör. Dessutom får jag ont i armarna när jag (som nu!!) ligger och håller på med mobilen. Mina muskler orkar inte riktigt... Jag får lite ont till slut.
Vad trött jag blir på all skit!!
Ute har det börjat ösregna! Visst behövs det men jag ser ju gärna att det snart slutar så vi kan få upp tält och långbord mm så snart som möjligt. Vore skönt att ha allt stort på plats så tidigt som möjligt. Då kan jag (Jaja,"vi") ägna mig åt det roliga; piffet!! Det ska bli så roligt!!!
Nä nu har jag vilat lite så nu reser jag mig igen och letar nya arbeten!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229