Liten morgonstatus.

Jag har det onödigt bra. Jag har det precis så som jag tänkt mig. Lugnt! Jag gör ingenting!! Nästan. Jag bäddar,diskar och plockar lite. Torkar lite. Men det tar max en halvtimme om dan. Sen vilar jag. I solen! Som ju är det allra bästa jag vet!! Att ligga ner och låta solens strålar värma mig!! Finns inget bättre!!

Men om jag ska nämna EN negativ sak så handlar det som alltid om nånting tekniskt. Jag laddade ju ner Storytel för att kunna lyssna på böcker härnere. Det strulade först men sen "hittade" den en bok. En bok som jag lyssnat på innan när jag testade Storytel en gång för några år sen. Jaja,tänkte jag..skit samma. Bara jag har nåt att lyssna på. När den tog slut skulle jag lyssna på en ny men då började strulet! Jag fick upp en ruta att jag måste starta ett konto,men det har jag gjort. Jag "öppnade" mitt bank-id för att kunna betala. Jag har testat allt!! Men nej. Inget funkar. Det gör mig lite sur! Jag hade sett fram emot att ligga härnere och njuta av solen och en bra bok i lurarna. Avkoppling när det är som bäst!!
Men det är det enda negativa jag kan komma på!
Jag lever på sondmat! Det är så skönt. Jag försöker stoppa i min Nånting ibland men nä...det kan kvitta. Har ätit gazpacho några dar i rad,men har hållt på med samma tallrik sen i söndags nu. Tar några skedar då o då. Ställer tillbaka tallriken i kylen igen... Ebba hade ju smörgåsrån med sig. Jag tog två igår. Och så pressar jag nån apelsin ibland. Annars dricker jag bara bubbelvatten. Och kaffe. Eller cappuccino. Har köpt såna där påsar som man blandar med hett vatten. Men jag vet inte varför jag dricker det. Tycker inte det är särskilt gott. Det är så sött. Men det är nog KÄNSLAN jag vill åt. Att sitta på terassen och se solen gå upp med en kopp kaffe i handen. Mysigt.
Men inte så gott,hihi.
Jag undrar om jag tappat smakerna..? För ingenting är så gott som jag tänkt mig längre. Jag blir oftast besviken när jag väl äter nånting som jag blivit sugen på. Eller dricker. Som kaffet. Och vinet. Jag som alltid älskat rödvin. Nu smakar det inte alls lika gott längre. Sangrian var däremot god! Gjorde sangria och hade kylt tills Ebba kom i söndags. Det var gott.
Ebbas kompis Julia är ju här nu. Igår åkte de båda till Malaga. De hade bokat bord på en stjärnkrog. De är ju båda kockar med ett brinnande intresse för mat. De tycker det är intressant och spännande att testa mat på lite bättre restauranger. Det ska bli roligt att höra hur det var.
Jag ligger i sängen och äter. Jag har snart legat här i sängen i 12 timmar,Hahahaha!!! Jag la mig strax efter nio igårkväll. Vår tv funkar inte och jag kände att jag lika gärna kunde lägga mig. Då hade det ju varit skönt att lyssna på en bok men det fick bli en podcast ifrån P3 Dokumentär istället. Jag somnade nog ifrån den... 
När pumpen piper ska jag gå upp och ta på mig bikinin igen. Bädda och borsta tänderna. Hämta ett glas bubbelvatten och gå ut på terassen och äta andra halvan av påsen i solen istället☀️
Life is good!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229