Liten förklaring!

Har länge tänkt att jag ska börja teckna nånting ifrån min blogg. Nån liten situation ifrån innehållet. Ligger ju och äter här i 1,5 timme varje morgon och det är lite långtråkigt. Har legat här med mitt skissblock och ritat lite. Så föddes den här idén men jag har inte vågat. Jag tänkte börja med att publicera den i kommentarerna men det gick tydligen inte att lägga in bilder där. Så idag vågade jag. Men är inte helt nöjd.

Tanken är väl lite att jag ska sno ihop nåt lite snabbt. Inte vara så petig och noga,bara fånga en situation och skissa upp den. För i mina dar har jag alltid varit alldeles för petig och noggrann med detaljer och så har jag inte blivit nöjd. Har gett upp och struntat i det! Men jag har börjat inse att om det ska vara roligt så måste det vara lätt. Och det är inga konstverk!! Det är bara ett kul tidsfördriv som jag vill göra nånting med... 
Men som sagt,hade hoppats att jag kunde publicerat det i kommentarerna!! Det kanske går. Jag får fråga min tekniskt ansvarige för min blogg. Dvs dottern Alma,hihi. 
De dagar jag har hittat nåt att teckna,de dagar jag har lust och de dagar jag har självförtroende så kommer jag kanske att slänga in en bild som jag roat mig med att teckna här i min säng. Jag har ju som sagt 1,5 timme till förfogande,fastkedjad till min pump.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229