Lite vila lönar sig minsann!

Ibland får man saker och ting bekräftat för sig själv och då känner man sig lite nöjd med beslut man kanske varit tveksam till.
Låter det luddigt??
Vad jag menar är att min lata och slöa helg gav resultat! Idag har jag varit piggare och haft mer energi än på ett tag. Och ikväll känner jag mig nöjd med mig själv och min insats. 
Jag fick för mig att jag skulle städa av vår övervåning idag. Jag är ju nästan aldrig där längre men anade nog att där var ganska dammigt. Jodå,det var det. Men jag städade bort både stök och damm. Det kändes härligt! Jag var oerhört nöjd med mig själv när jag lämnade övervåningen. 
Jag slängde ihop lite lunch och sen la jag mig i min säng och intog min egen lunch. Då var jag faktiskt helt slut. Kroppen gav upp och det fanns inget annat att göra än att ligga skönt tillbakalutad mot min ställbara säng.
Ja nu har jag återigen en sån Dock med två olika dosor att sköta den med. Men vad gör det?? Huvudsaken är att även huvudändan går att höja upp litegrann när jag ska sova och mycket när jag ska rita.
Och på tal om att rita. Det är vad jag har gjort i eftermiddag. Jag låg kvar i sängen länge. Dels för att jag var trött efter förmiddagens arbete. Men även för att jag inte kunde sluta rita. Det blir som ett gift för mig. Jag blir besatt. Beroende. Det är nästan sjukt...
Men till slut gav jag upp och gick till köket för att göra lite nytta. Och om jag "skröt" om min goda mat igår så kan jag ju erkänna att maten ikväll blev det motsatta - misslyckad!! 
Därefter blev det soffläge och den bästa svenska TV-serien på årtionden!! "Vår tid är nu" på SVT! Så fantastiskt bra den är!! Vi utropar alltid: "Nej!! Inte redan!!" när avsnittet är slut...
Så helgens vila resulterade i mer energi och arbetslust. Åtminstone för en stund. Sen försvann orken och jag fick återgå till det där långtråkiga... Fast med ett ritblock i handen så är det inte så tråkigt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229