Lite upp och lite ner...

Jag sov så gott i mitt nya rum,i min gamla säng. Det var härligt att vakna och slippa tänka på hur jag ska klara trappan ner idag. Det är ju ett äventyr varje gång...dock inte alltid ett lustfyllt äventyr.
Innan tio gav jag mig iväg och gjorde ärenden. Avslutade med en runda på Willys. Ångrade mig snabbt att jag inte registrerat mig för självscanning. Jag behövde nämligen flera tunga varor så jag fick slita dubbelt! Ner i vagnen. Upp på bandet. Ner i kassen. Ner i vagnen....ja ni fattar! Onödigt arbete som är oerhört tungt och arbetssamt.
Väl hemma lagade jag lunch. Sen däckade jag i min säng!! Och här låg jag i minst tre timmar! Helt utslagen!
Sakta sakta piggnade jag till någorlunda... Men jag kan inte påstå att jag varit särskilt aktiv ikväll. 
På nåt vis känns det ändå lite skönt att veta varför jag blir så trött. Innan har jag nog oroat mig lite för varför jag är så trött så ofta. Och varför min energi försvinner så snabbt. Nu vet jag orsaken och då är det lättare att acceptera. Trots att orsaken egentligen inte är nåt att hurra över!
Så visst är känslorna dubbla.
Imorgon får jag besök. Vi ska återigen diskutera förbättringar och hjälpmedel som jag kan få hjälp med utav kommunen. Jag är lite nervös... Av nån märklig och konstig anledning....
Men det blir nog bra. Hoppas jag...
Hoppsan!! Klockan är visst kvart över elva strax!! Bäst jag släcker och försöker sova!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229