Lite sömn kanske...?

Jag har inte fått några reaktioner är gårdagens vaccin. Om jag petar på plåstret (som jag glömt ta bort) så känns det litegrann men det gör inte ont på nåt vis.
Ja,tänk va? Om nån månad eller så så kanske min isolering är över. Sen den 16/3 förra året har jag hållt mig borta ifrån affärer och liknande ställen där det samlas folk. De få som jag träffat har jag hållt långt avstånd till. Förutom döttrarna som både testade sig och satt i karantän innan vi träffades.
Vi kanske har överdrivit i vår isolering. När man ser hur andra människor beter sig känner jag mig lite löjlig. Men jag är så fruktansvärt rädd för att bli smittad. Jag skulle aldrig våga gå in på ett köpcentrum eller in på ett apotek t.ex. Sen vi kom hem ifrån Spanien i mars har jag handlat allt jag behövt på nätet. Och det går så himla bra! Jag tror att jag kommer att fortsätta att göra det även när jag både får och kan gå i affärer igen. För om sanningen ska fram så har det här med isolering passat mig rätt bra. Jag har inte alls ont av att vi är ensamma jag o gubben. Jag kan t.o.m tycka att det är rätt gött och slippa gå iväg på tillställningar och liknande. Att vara isolerad i vårt hem är nånting som jag tycker är ganska skönt.
Jag kan inte rå för det. Jag är bara sån...
Att sitta här själv med endast Lars och Alma som sällskap är bra av en annan anledning också.
Jag slipper prata med andra människor.
När jag måste prata med nån annan än de jag har omkring mig varje dag så blir talet väldigt jobbigt. Jag talar otydligt och luften tar slut. Det hämmar mig och då blir det bara ännu värre... Det brukar gå ganska ok att prata här hemma med Lars och Alma. Men om jag ska läsa nånting för dem; t.ex en rolig vits jag hittat på Facebook eller nåt. Då tar luften slut! Det är nånting med att läsa högt för nån annan. Det är jobbigt. Jag brukar få ta korta pauser mellan orden - inte bara mellan meningarna - för luften tar slut.
Detta är ett nytt fenomenen. Det är inget jag reagerat direkt på tidigare. Men hursomhelst så är det jobbigt för mig...😔
Jag går allt sämre också. Jag stapplar mer än nånsin och jag får ibland stöta mig lite mot väggarna. Jag böjer inte så mycket på benen som jag gjort tidigare. Jag är helt stel...
Men nu måste jag sova!
Godnatt

Gillar