Lite snurrigt...

Igår lyckades jag igen!! Jag förflyttade ett blogginlägg rätt ut i ingenstans! Yeah!! Heja mig!!☹️

OBS! Ironi!
Jag skrev ett inlägg,blev avbruten och när jag skulle gå tillbaka så var det försvunnet! Attans!! Jag letade i mobilen men det var borta. Och jag hade ingen lust att skriva ett nytt,ungefär likadant. För då hade jag ju redan fått ur mig det jag tänkt på och därmed hade det lämnat mig...jag är ju sån. Så det fick va...
Men det handlade lite om min mat. Sondmat alltså. Som börjar ta slut...
Förra fredagen ringde jag och beställde ny mat. Ville vara ute i god tid. Och dessutom tänkte jag att det vore bra om maten laverades hem innan svärdottern åkte hit. Men den hann ju inte komma tyvärr... Igår (torsdag) kom den inte heller. Jag ringde till hjälpmedelscentralen för att kolla så att inget blivit fel. Då sa hon att den ena sorten var restad... Jag har fått den mest fiberrika sorten hela tiden men tycker att min mage inte fungerar helt som den ska så min dietist föreslog att vi byter ut en del mot en sort med mindre fibrer. Testar lite. Ska prova att ta två påsar fiberrik sondmat och en påse med mindre fibrer varje dag.
Hursomhelst så var alltså den ena sorten restad men skulle ha kommit till lagret i HALMSTAD nu. Hallå!! Jag ÄR i Halmstad!! Kunde jag kanske hämta min mat själv?? Hon bad att få kolla upp detta och återkomma! Tyckte det var en jättebra idé!! Det gick en liten stund så ringde hon: "jajamen! det skulle jag kunna göra! Min mat höll på att packas i denna stund!"
Jag fick adressen,knappade in den på Google Maps och gav mig iväg efter en liten stund. Till saken hör att jag har världens sämsta lokalsinne!! Så jag var livrädd att jag skulle köra vilse...
När jag kommit en bit ringde mobilen igen. Hjälpmedelscentralen. Hon beklagade...men killen på lagret hade ringt och sagt att min sändning precis åkt iväg! Typiskt.... Jag blev så besviken... Fick åka hem igen.
Jag har mat så jag klarar mig till imorgonbitti. Jag kan bara hoppas att min mat hinner levereras under dagen idag!! Vad gör jag annars...? Det hjälper ju inte att åka hem. Där har jag ingen mat. Charlotte var ju och hämtade de sista påsarna där innan de åkte hit. Och tur var väl det. Annars hade maten tagit slut igår och jag hade varit tvungen att åka hem.
Men nu är det riktig kris.
Kommer inte maten idag så får jag svälta tills på måndag!!
Nädå. Det går väl att lösa. Och i värsta fall så kanske jag kan åka till det här lagret och få ut en låda eller två... Kvinnan på hjälpmedelscentralen sa att jag skulle höra av mig under eftermiddagen om det inte kommit då. I så fall skulle hon hjälpa mig att lösa det. Så jag behöver inte oroa mig...men det känns onekligen besvärligt...
Jo,maten levereras ju hem till Anderstorp och jag är ju i Halmstad. Men det är löst! Min svägerska Katarina ska åka ner hit idag så hon kan ta med sig maten till mig i så fall. 
Så nu håller vi alla fingrar och tår✊och hoppas hoppas att allt ska lösa sig på bästa och smidigaste sätt.
Gårdagen tillbringade jag i en badenbaden med rullstolsdyna. Charlotte och Gisela höll mig sällskap och roade mig med sitt härligt positiva tjatter. De hjälpte mig upp vid behov och det kändes tryggt.
Trots vilandet i solstolen så blev jag otroligt trött när de gav sig iväg på After Beach i Tylösand. Jag fick kämpa hårt för att inte somna. Min trötthetsperiod har börjat komma senare på dan och det är inte bra. Innan var jag ju nästintill utslagen mellan 13-16 men nu kommer tröttheten först framåt 15-16 men är som värst vid femtiden! Då kan jag knappt hålla ögonen öppna. Men det vore inte bra att somna då. Då skulle det bli svårt att somna på kvällen.
Jag vet inte hur jag ska komma tillbaka till mina vanliga tider...men jag får väl kämpa på. Kanske tvinga mig att vila vid ett....
Jaja,det ordnar sig nog med det. 
Nu har jag snart ätit klart och ska gå upp och möta dagen. Kanske sista dagen med fint väder på ett tag...☀️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229