Lite sliten ikväll.

Jag är lite sliten ikväll. Tråkigt... Jag har ändå haft skoj idag,jag har grejat lite överallt. Har t.o.m varit ute lite och planterat lite penséer och påskliljor i krukor.

Jag har inte vilat nånting egentligen. För två av mina "måltider" har jag ätit under tiden jag gått runt och pysslat. När jag står i köket och håller på med nåt så passar det jättebra att ha ställningen i släptåg.
Men ojojojoj vad mina muskler värker nu. Det blev ännu värre nu när jag lagt mig. Jag har varit "i farten" större delen av dagen. Har liksom glömt bort att vila. Jag har gått mycket. Fram och tillbaka på vår mittenvåning. Men tyvärr även upp och ner för trapporna ett antal för många gånger. Det har berott på mitt eget slarv och på min jobbiga otålighet. Då blir det såhär. Jag har bara mig själv att skylla.
Utöver det så har jag haft ont i min nacke de senaste dagarna. På det där stället där jag fick så ont efter den ödesdigra flygresan. Det är ju typiskt att det ska komma tillbaka. Jag sa till sjukgymnasten att det i stort sett gått över. Nu känns det som att jag ljugit för henne. För nu har jag ju ont igen. Skit också...
Jag är inte bra på att ha ont. Blir sur och irriterad. Jag som varit på så gott humör på sistone. Tänk att man aldrig får vara helt nöjd
Jaja,det är som det är. Jag tänker försöka sova nu direkt och svarar på några mail imorgonbitti. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229