Lite skön vårsol☀️

Ja i eftermiddags sken solen så skönt. Vi har en ganska rejäl balkong i västerläge. Vi har tyvärr inga roliga möbler därute,ett litet bord och två köksstolar. Som jag inte kan använda för jag kommer inte upp ifrån dem. Förresten så är de riktigt obekväma också. Men Lars och Alma satte sig på varsin och jag rullade ut min rullstol. Den är lite bekvämare än pinnstolarna men jag kommer inte upp ifrån den heller...
Vi satt där och njöt av vårsolen och så roade vi oss med att kolla på alla människor som köade till Systembolaget. Ja kön ringlade sig lång emellanåt. De tar ju bara in ett visst antal åt gången så det blir snabbt kö. Och i kön får de ju inte stå så tätt så kön blir väldigt lång!
Ja kommer man ifrån landet så är det lite spännande att sitta och titta på en kö sådär😉
Det hände en liten grej vid lunch idag.
Jag stekte potatisbullar och bacon till familjen. Jag gillar ju att vara rationell och passa på att göra saker när jag ändå håller på liksom... T.ex det här: jag hade tagit upp en bit fläskytterfilé som jag planerar att laga till imorgon. Den hade inte tinat mer än precis i det yttersta,kanske en halv till en centimeter. Min plan med köttbiten var att ugnsbaka den på ganska låg värme länge imprgom. Men så när jag stekte baconen kom jag på att det vore gott att steka biten i fettet efter baconet. Så jag la ner den kalla köttbiten i den väldigt heta stekpannan som hade massa fett som simmade där i.... OJOJOJOJ! Vad det rök!! Det rök så mycket att brandvarnaren började tjuta!!!
Och vilken tid det tog innan den tystnads!
Nu orkar jag inte mer ikväll

Gillar