Lite shopping muntrar ju upp😉

Det har varit regnigt och kallt idag. Hujedamig. Nu Àr jag redan trött pÄ det.
Övriga gĂ€nget (gubben,sonen,svĂ€gerskan o svĂ„gern) hjĂ€lptes Ă„t att klippa alla hĂ€ckar kring de bĂ„da stugorna pĂ„ förmiddagen. I det arbetet Ă€r jag inte till mycket hjĂ€lp sĂ„ jag gjorde en del nytta hĂ€r inne istĂ€llet.
VĂ„r tvĂ€ttmaskin har krĂ„nglat och la till slut av. Vi var nĂ€stan pĂ„ vĂ€g att Ă„ka och köpa en ny men Lars ville testa att byta nĂ„n rem först. Han bestĂ€llde den i mĂ„ndags och idag hĂ€mtade han den. Sen bytte han den och VIPS!! sĂ„ blev tvĂ€ttmaskinen som ny igen!! Ă…Ă„Ă„Ă„ va roligt!
I eftermiddags Äkte jag och min svÀgerska ut pÄ en liten runda. Vi Äkte till nÄgra olika affÀrer dÀr vi tittade pÄ olika grejer. Alltid skoj att strosa runt lite. Bli lite inspirerad. FÄ nya idéer. Det egentliga Àrendet var att köpa en micro vilket jag gjorde. Vi har inte haft nÄn hÀrnere. Jag har inte saknat det. Jag anvÀnder sÀllan micron... Men Lars och Marcus har saknat en nu nÀr de ofta fÄtt Àta rester.
Och med tanke pÄ det inköpet plus skolskÄpet jag köpte hÀromdan och lite andra smÄgrejer som behövde fixas sÄ kan man sÀga att jag skaffade arbete Ät mÀnnen i familjen hihi.
Men de var ju i fixartagen idag och verkade vara riktigt arbetssugna sÄ det var lika bra att passa pÄ hihi.
Och jag Ă€r mycket nöjd med resultaten!! De har varor duktigađŸ‘đŸŒ
IkvĂ€ll har vi umgĂ„tts med svĂ„gern och svĂ€gerskan utan att för den skull ”göra nĂ„t”.
Men nu Ă€r jag trött och det kĂ€nns som att jag fĂ„tt ett knott innanför ena ögonlocketâ˜č
HÀr Àr bilden pÄ mitt nya skoskÄp:

Det Àr nÀtt,tar inte mycket plats (Àr mindre Àn 15 cm djupt) men slukar mÄnga skor!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229