Lite nöjd

Jag har ju målat idag. Det är underbart,fantastiskt,härligt,roligt,skoj och alldeles galet kul!!
Jag vill aldrig sluta när jag väl satt igång. Och just nu så har jag många idéer och tankar på vad jag vill med mitt måleri,vad jag vill måla. Det är bara tiden och div "måsten" som hindrar mig från att stå vid staffliet 24/7!! Ja,så blir jag ju trött också... Rätt ofta och väldigt lätt.
Vill ni se vad jag färdigställt idag?
Det får ni ändå!!☺️

Den här har jag målat till en väninna som ville ha en tavla i blått. Jag fick fria händer. Detta är resultatet. Vi känner varann genom våra barn som tävlingsdansat tillsammans i flera år. Därav det dansande paret.
Min svägerska tyckte jag skulle måla en tomte som fastnat i skorstenen. Så det gjorde jag. 

Den ska Katarina få!!
Fast den är inte helt klar än. Det fattas några penseldrag
Imorgon åker Lars till Spanien. Äntligen. Hela hösten har ju gått utan att vi varit där... Jag väljer att stanna hemma. Jag orkar inte. Dels för att en vecka känns lite för kort men mest för att jag skulle känna en sån enorm stress ifall jag åkte så nära jul. Inte för att jag har så mycket att göra innan jul. Jag har dragit ner på det MASSOR!! Förr var jag GALEN!!
Men det är KÄNSLAN...även om jag säkert inte skulle "gjort" så mycket hemma så skulle jag sitta i Spanien och känna hur stressen skulle ätit upp mig inifrån. Jag pallar inte sånt längre.
Förhoppningsvis får jag åka dit några veckor i januari/februari. Minst TRE!! Helst fem!Hahaha!! Tänk om jag kunde åka vid nyår och komma hem till påsk...min dröm.
Men nu när han åker iväg så ska tanten passa på att roa sig kungligt!! Eller åtminstone djuriskt!! Som en MAMMUT!
Mina underbara vänner Mammuttarna kommer till mig på fredag!! Vi ska äta gott och dricka gott och prata skit!! Som jag längtar!!! 
Det är skoj att ha nånting positivt att se fram emot. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229