Lite mer positiv

Ikväll lägger jag mig och känner mig både glad,nöjd och tacksam. Jag har fått umgås med mina båda döttrar nästan hela dagen. Vår minsting har dock suttit inne i farmor o farfars stuga och jobbat men när hon var klar kom hon in till oss. Det var så himla mysigt att få umgås med våra flickor,lite som förr liksom.
Ikväll har vi suttit och tittat på tv tillsammans alla fyra (ja Lars har ju självklart hängt med oss efter att han jobbat klart)
Men trots det här roliga och underbara så har jag inte mått riktigt bra idag. Jag kan inte säga på vilket sätt. Jag har bara känt mig nere och långt ifrån pigg. Min kropp har känts tung och orörlig. Varje liten rörelse har varit plågsam. Inte pga smärta utan mer på en märklig trötthet i varje kroppsdel.
Smärta har jag dock haft kring min bål hela dagen.
Så min dag har inte varit den bästa. Det är ju en himla tur att vi har våra fina döttrar hos oss! Det väger upp allt negativt🥰
Idag har vi bara kört helvetesmaskinen två gånger. En gång på morgonen och en gång nu ikväll strax innan jag la mig. Jag har inte känt nåt stort behov av att hosta däremellan. Jag tror också att det är bra att hålla sig till två gånger om dagen. Det känns åtminstone så nu när jag provat. Så vi kör på det viset imorgon igen.
Och morgonhostningen är ju den värsta OCH den viktigaste.
Nu längtar jag efter att sova. Jag älskar min säng❣️
Godnatt.

Gillar

Kommentarer