Lite mer målning...

Jodå,jag har målat idag också. Men jag har även städat. Det var en kombination som funkade bra. Det är nånting visst med de dagar då jag "får" stanna kvar på övervåningen större delen av dagen. Jag känner mig liksom lugnare häruppe. Så fort jag kommer ner till mittenvåningen så ser jag sånt som jag borde göra. Där finns det ju alltid nånting som både borde och måste göras. Så är det inte på övervåningen där vi bara har våra sovrum. Och så min "ateljé" dåhihi. 
När jag har sysslor här på övervåningen så intar jag ju även min sondmat här uppe. Det är ju så fantastiskt skönt att jag har en pump både häruppe och på mittenvåningen. Ja det kallar jag faktiskt för lyx. För mig kan inga diamanter eller dyra kläder och prylar mäta sig med lyxen att få ligga i min säng och fyllas utav näring och energi. 
Jag lämnade inte övervåningen förrän framåt fyra i eftermiddags. Då hade jag kökstjänst! Det tycker jag är trevligt. Jag har alltid gillat att hålla på i köket,laga mat,baka,och t.o.m städa. Idag ?slapp? jag laga kvällsmat. Här fanns rester som Lars åt med glädje. Jag hade lagat en chili con carne tidigare i veckan som han älskade. Gjorde den med högrev istället för köttfärs. Köttet bara föll isär...såg väldigt mumsigt ut.
Och kvällen har jag som vanligt tillbringat i soffan,kopplad till pumpen. Nu när det är OS så lyssnar jag mest på det de pratar om och så ligger jag och ritar. Ikväll blev det ännu en färgglad bild tecknad i blyerts.


Det är så vansinnigt roligt att rita såna här. Jag kan inte sluta!! Men vet inte vad jag ska göra med dem... De är mina tidsfördriv helt enkelt. 
Vi pratar om att åka till stugan imorgon. Det är ju så mysigt att åka dit. Men jag kan inte bestämma mig för ifall jag ska stanna kvar in i nästa vecka eller om jag ska följa med hem igen på söndag... Visst,jag kan ju bestämma mig på söndag. Se hur jag känner då.
MEN!!!
Då kommer problemet!!:
Jag måste ju ha med mig sondmat så att jag klarar mig..,
Det är nackdelen med sondmat. Det som annars bara är fördelar... Ibland tänker jag att jag blivit som ett spädbarn på nytt. Jag måste matas regelbundet och det funkar inte med vanlig mat,den ska vara speciell och den kräver ett visst pysslande... Och framför allt så krävs det planering!! Planering. Planering,
Jag känner mig inte lika fri som ni andra är.
Så jag måste bestämma mig imorgon. Ska jag följa med hem på söndag eller ska jag stanna kvar i veckan...?? 
Jag får sova på saken...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229