Lite lugnare idag!

Idag blev det joggingbyxor och ett betydligt lugnare tempo! Hade behövt vara i källaren och greja med tvätt,strykning och lite sånt men kände mig för sliten i benen och höfterna för det. 

Jag har klantat mig. Jag missbedömde hur mycket sondmat jag hade hemma... Ändå får jag ju betydligt mer åt gången nu när de bytt leverantör. Innan fick jag 5 lådor med 12 flaskor i varje. Nu får jag fyra stora lådor med mindre kartonger i och i dem ligger det nog också 12 påsar,som det är numera istället för flaskor. I förra veckan bad jag Lars gå ner i källaren och hämta upp en ny låda med kartonger. Men då var de slut!! Och i köket hade jag bara mat som skulle räcka till tisdag,dvs igår. Jag ringde och beställde nytt. Men det är ju några dagars leveranstid och dessutom var det helg emellan. Igår ringde jag och kollade om de var på väg och det var de. Jag diskuterade med tjejen på hjälpmedelscentralen och sa att jag funderade på att byta ut några av målen mot välling. Det tyckte hon var en jättebra idé. Så i morse fick jag i mig den allra sista påsen och därefter har jag sprutat i mig välling för hand. Vällingen blev lite för tjock och trög för att rinna igenom slangen. Jodå,jag kunde spätt med mer vatten men det gjorde mig ingenting att spruta lite för hand. Det går ju rätt snabbt dessutom. I eftermiddags fick jag mail ifrån DHL. De kommer och levererar min mat imorgon mellan 9-11. Härligt!!
Jag vet varför maten tagit slut så fort. Ja,förutom att jag äter en halv flaska mer om dan. Vi har ju skickat ner några lådor till Spanien! De som har åkt ner där nu i vinter har fått släpa med sig en del av min mat! För att vi ska slippa ta en massa extra bagage nästa gång vi åker. För nu är det bestämt! Jag kommer att tillbringa TRE veckor i vårt underbara lilla hus i ännu mer underbara Nerja om en månad! Ja idag om exakt en månad åker jag och Lars ner! Efter en vecka åker han hem. Kanske kommer Ebba och eventuellt en kompis till henne ner några dar. Annars kommer jag att vara där själv nästan en vecka. Och det har jag ingenting emot!! Skulle t.o.m tycka att det vore lite härligt. Riktig avkoppling. Jag har inga problem med att vara helt ensam. Jag behöver inte göra nånting. Jag behöver inte prata med nån. Jag klarar mig utan sånt,inga problem!! Nej det är väl familjen här hemma som skulle oroa sig då. Att jag ska ramla...sätta i halsen...ja ni vet! Sånt där som jag gör! MEN! Vi har ju en kille därnere som har nyckel till vårt hus. Han är aldrig längre än ett telefonsamtal bort. Kan vara hos mig på en kvart. Han säger att det inte är några problem. Och han vet om mina problem. Så det löser sig. Och äta kommer jag inte att behöva göra!! Jag har ju min sondmat som vi släpat dit!! Bara jag bunkrar upp med massa vatten så klarar jag mig!! Tänk att få vara där i tre veckor! Varav en alldeles ensam. Då skulle jag ligga på en solstol hela dagarna och inte göra nånting alls. 
Sista veckan kommer Katarina och Jan ner. Och så åker jag med dom hem! Perfekt!!
De får självklart släpa med sig mat ner till mig också
Nu måste jag släcka. Är jättetrött. Får se om jag tecknar nåt imorgon... 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229