Lite lättare attlevamedibm just nu👍🏼

Livet är verkligen lite lättare att leva just nu. Om det beror på att jag börjar se en ände på denna eländiga vinter eller om det är nånting annat som får mig att känna så,det vet jag inte. Men skit samma vad det beror på! Huvudsaken är att det känns rätt ok just nu.
Nu ska man ju inte tänka att jag är pigg och stark och far runt som en duracellkanin! Nej jag är pigg sett utifrån mig själv och mitt normala tillstånd.
Jag tror även att mitt liv har blivit så mycket lättare att leva sen vi flyttade hit. Den här lägenheten är otroligt lätt att leva i. Den är lättskött och den är i mångt och mycket anpassad för nån med lite särskilda behov. Och det som inte var så från början har jag ju fått hjälp med att ordna. Som min förhöja toalettstol t.ex. För att inte glömma min säng. Den är ju toppen.
Efter hostningen på morgonen var jag först tvungen att pusta ut och vila en liten stund. Sen satte jag igång en ljudbok i mobilen,la den på köksbänken och sen började jag fixa till i våra skåp och lådor. Nu när vi bott här ett tag så har man märkt att så som vi ställde allt ifrån början inte alltid funkar så som vi tänkt oss.
Och att pyssla i köket,organisera köksskåpen och städa däromkring är ju en favoritsyssla för mig. Det kändes nästan som att jag var mitt gamla jag en stund.
Nöjd med mig själv satte jag mig sen i fåtöljen när det var dags för lunch. När jag pustat ut lite så tog jag fram mina akvarellfärger,penslar,papper och vatten mm.
Nä detta går inte! Måste sova!! Godnatt!!!❤️

Gillar