Lite lätt frustrerad...

Jag har massa planer och idéer!! Vill sätta tänderna i flera olika små projekt!!
De flesta av dessa projekt är lugna och muskelvänliga sysselsättningar. Sånt som inte plågar min kropp,mina muskler. Ja,jag håller ju på med nåt nytt skapande☺️när nu akvarell inte funkat. Akryl ger mig dåligt självförtroende...ja då får jag väl göra
nåt jag behärskar. Jag tecknar. Med färgade blyertspennor. I min säng. Skonsamt för kroppen. Kan t.o.m vila överarmarna mot madrassen när jag tecknar. Men vill ju inte ligga i sängen hela dan så jag har kommit på en annan grej jag kan roa mig med.
Hålla mig sysselsatt utan större fysisk ansträngning.

Som enda barnet till bortgångna föräldrar så har jag tonvis med minnen här hemma. Trots att jag tyckte jag sållade bort mycket när allt det tråkiga hände. Men nu har det gått några år... Pappa gick bort 2010 och mamma 2014.

Jag känner att jag kan göra en ny utrensning. Jag måste inte behålla så mycket som jag trots allt gjort. Har på sistone insett att foton inte är heliga. För mig har det nästan känts så i alla år. T,o.m i 11-årsåldern hade jag panik över att en brand t.ex
skulle kunna förstöra våra foton. Och därmed våra minnen.

Men nu ser jag lite sundare på det. Jag behöver inte spara allt... Och definitivt inte mamma o pappas minnen ifrån fester och resor med folk jag inte har en aning om vilka de är. Nej nu blir det hård sortering!! 

Och det är ju ett riktigt bra "jobb" för mig! Det om något är väl skonsamt mot kroppen!! Särskilt om jag kan sköta mycket ifrån sängen. Och det är vad jag tänker göra nu. 

Känner mig så laddad för detta nu!!

Det kommer att bli en resa i minnen och nostalgi. Kanske lite tårar. Men en trevlig stund ihop med mamma och pappa och vårt liv tillsammans.

Men nu till frustrationen; jag är trött. Inte bara fysiskt,i mina svaga muskler... Jag känner mig trött i huvudet. Tung... Det är motigt att sätta igång,trots att huvudet vill så är min kropp mitt motstånd att slåss mot.

Jag ligger kopplad till pumpen nu och hoppas att om jag ligger helt stilla och verkligen slappnar av så kanske jag orkar börja sen...

Men då är det bäst jag slutar skriva. Det är ju också tungt för armarna så jag blir extra trött...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229