Lite för mycket kanske....

Vilka konstiga tider jag har... Har legat vaken nån timme men var jättetrött igårkväll! Snurrigt...(kl är lite över 04!)
Besöket på Medicinmottagningen var nog bara en liten koll,uppdatering och ett snack liksom. Min läkare frågade en massa och gjorde små tester,kollade t.ex hur stark/svag jag är i fingrarna,armarna och benen. Jag tyckte faktiskt att jag blivit svagare på "andra sidan" också...dvs höger arm och vänster ben.... Men jag vet inte,det var kanske bara en känsla.
Jag tror att detta besöket var ett resultat av att jag för ett tag sen nämnde för en sköterska att jag tycker det är konstigt att jag inte får komma på fler läkarbesök/koller.
Nu fick jag det.
Som vanligt när jag måste åka,köra,nånstans så tänker jag; lika bra jag gör lite ärenden där när jag nu ändå är där. Så att jag utnyttjar det faktum att jag slösat energi på att köra bil så långt (4 mil)
Jag åkte tidigare till Värnamo för jag ville gå en runda på stan. Jag ville till HM. För jag behöver (verkligen!!) nya mjukisbyxor!! De jag har är nog 3-4 nummer för stora plus så urtvättade och hängiga så jag kan inte visa mig i dem ens för min familj! (fast det gör jag ju..,stackars dom!)
Jag bestämde ju,och hade starka åsikter om!,att jag minsann inte skulle bli en sån sjuk som går runt i mjukisbyxor,osminkad och ofixad här hemma,då i början av min sjukdomstid... För bara några år sen.
Jag har en annan åsikt idag. Det är väl nånting som händer med en när man går hemma...
Nej,idag känner jag att det är helt ok att gå runt i mjukisbyxor. Här hemma. Men det gör ju inget ifall de är något snyggare och fräschare än mina gamla säckiga med gällivarehäng!!
Det var därför jag åkte till stan först. Jag hittade vad jag sökte på HM. Men hade ju lite tid kvar till besöket,och tänkte att jag kunde ju passa på att kolla lite i de andra affärerna "när jag ändå var där".... Så jag gick omkring i stan en stund.
Vid sjukhuset fick jag tag på en parkering nära ingången (jippi!) men väl inne där inne så var det ju en bit att gå. Jag började känna av allt gående på vägen till mottagningen.
När jag sen skulle gå därifrån var mitt ben som spagetti. Ömt,varmt och kallt på samma gång. Och så trött. Jag gick så sakta sakta sakta...
Som tur var så slapp jag köra hem just då för jag åkte hem till en kompis och drack kaffe. Alltid lika mysigt och skoj att träffa Mia. Och skönt att få sjunka ner i deras goa soffa och spruta i mig lite mat!! För jag var inte bara trött efter dagens bravader,jag var ju hungrig också.
(nej,jag hade självklart inte pumpen med mig! Den har jag hemma i min vardag. Vid speciella tillfällen går det jättebra att spruta för hand.)
Efter några timmars umgänge som gav mig massa positiv energi igen satte jag mig i bilen och körde hem.
Trots vilan och den positiva energin så var det riktigt jobbigt att köra hem. Och det har väl aldrig varit så långt mellan Värnamo och Anderstorp...
Jag hade ju tänkt handla när jag ändå var ute igår. Men nånstans går gränsen. Jag kan inte baka in precis allt jag vill och behöver göra under en och samma "utflykt". Tyvärr måste jag ge mig ut även idag....
Men när jag varit och handlat ska jag åka hem och ta på mig mina nya mjukisbyxor och så ska jag gå runt i dem och det kommer att kännas helt ok!
Jag behöver inte skämmas och känna mig lat och äcklig ifall nån råkar hälsa på

Gillar

Kommentarer