Lite dråpligt och lite tråkigt.

Måste berätta nåt dråpligt. Och nåt inte lika skoj. Men börjar med det knäppa.

Jag har ju en ställbar madrass,vilket är jätteskönt särskilt eftersom jag tycker om att halvsitta lite när jag skriver och äter i sängen.
Vid 00:15 inatt vaknade jag av att min huvudända sakta sakta åkte uppåt samtidigt som jag hörde ett svagt brummande. Innan jag fattade vad det var som hände så hade jag hunnit ganska högt upp. Sen skulle jag hitta kontrollen och stoppa denna ofrivilliga huvudhöjning. Men den hade ju glidit ner mellan sängen och väggen och det var därför den fortsatte att pressa knappen som trycker upp huvudgaveln. Till slut satt jag nästan upp och så hittade jag kontrollen och kunde sänka ner mig igen. Då är man ganska omtöcknad kan jag lova!! Det är ett abrupt uppvaknande när man just glidit in i djupsömnen. Det tog en stund innan jag kunde slappna av och somna igen. Kunde inte låta bli att tänka tokiga tankar,blev lite fnissig och det bidrog knappast till att jag somnade snabbare. Jag såg bilder på mig själv liggande ihoptryckt mellan huvud-och fotända!! Måste teckna det!!
Sä till det mindre roliga.
I hela mitt vuxna liv har jag älskat att putsa fönster!! Det är så härligt att få rena blanka fönster,hela världen blir ljusare med skinande glas! I vårt hus har vi väldigt lättputsade fönster. Tre-glas,vändbara,stora utan en massa krusdiduller. Bara att svepa fönsterskrapan med stora yviga tag och vips! så är det kristallklart!! Underbart!
Förr kunde jag putsa till ett fönster bara "sådär" när jag kände för det. Jag sparade inte alla fönster till ett och samma tillfälle liksom. Men i och med sjukdomens frammarsch så har det blivit jobbigare men jag har ändå hållt mina fönster rena och fina.
Men nu är det nog slut på det. 
Också...
Jag håller ju på att städa vår mittenvåning. Idag är planen att ta tv-rummet ganska grundligt. Jag kanske inte blir klar idag men vad gör väl det??? Våra fönster ligger åt sydväst så om jag ska putsa dem måste jag göra det på förmiddagen innan solen kommer dit. Så jag satte igång för en stund sen,var faktiskt uppkopplad till min pump för jag tänkte att det var lika bra att sätta igång nu när jag är pigg!
MEN!!
Jag kunde inte vända på fönstret...
Jag tog i med hela min kropp,jag la mig nästan på fönstret. Jag kunde ställa det på tvärs men sen kom jag inte längre. 

Så jag fick stänga det igen (vilket i sig var en svårighet!!!) och så putsade jag till insidan "bara för att..."

Min irritation är stor!! Jag vill ju inte vänta på att nån annan ska komma hem och hjälpa mig. Särskilt inte just de här fönstrena eftersom de ligger åt det hållet. De behöver putsas på förmiddagen. Och då är jag ensam hemma...
Så jag får avvakta lite. 
Och GILLA LÄGET!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229