Lite av varje...

Jag är väldigt trött ikväll. Det får bli ett kort inlägg. Borde dessutom svara på några mail men det får bli imorgon. Det är fördelen med mail och sms tycker jag. Man kan svara när man har tid. Istället för att prata i telefon t.ex. Då ringer man nån när man själv har tid och lust att prata men då håller den andra på med nåt och har inte alls samma lust. Eller så ringer nån till en när man är upptagen eller bara är för trött för att prata o h vara trevlig. Jag älskar att hålla kontakten på det skriftliga sättet istället! Det passar mig!

Och jag skriver helst lite viktigare och de lite längre mailen såhär på kvällen eller på morgonen när jag ändå ligger och äter. Det är liksom mina tider för socialt umgänge. Om än inte face to face!!
Jag har fortsatt mitt städande och pysslande idag. Jag kom inte så långt men det är helt ok. Jag kan fortsätta imorgon.
Jag var faktiskt hos kuratorn idag. Det var jätteskönt att prata av mig lite. Jag behövde det. Jag kände mig faktiskt lite lättare när jag åkte därifrån. Jag känner ett stort förtroende för min nya kurator. Trots att vi inte träffats så många gånger än så känner jag mig bekväm med henne. Det bidrar självklart till att det känns så bra efter att jag varit där. 
Alla borde gå och prata av sig med nån utomstående ibland!! Även om man inte tycker sig ha problem eller mår dåligt så är det skönt att få ur sig en massa småskit som ligger där inne och skaver nånstans. Det blir lättare att andas efteråt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229