Ligger i min säng...

Ja jag har legat i min säng sen halv sex. Jag har väl inte bäddat ner mig för natten direkt men nästan. Och gissa vad?? Jag har dåligt samvete mot min fåtölj! Jag borde ju sitta i den istället när jag nu älskar den så mycket och har betalat dyra pengar för den.
Nu känns det som att jag är otrogen mot den.
När jag sa det till Lars höll han på att skratta ihjäl sig. Men jag är allvarlig.
Men nu ligger jag här.
Jag har ritat en illustration och jag har ritat klart en krumelurbild till mitt instagramkonto ursulaskonstigheter. Den ser ut såhär:

Min illustration valde jag att rita lite humoristiskt för min förra illustration var ju så dyster och ledsam. Det var den där jag hade ramlat.
Det är flera som hört av sig och varit oroliga för mig sen de sett den bilden. Men med min nya illustration så kanske jag kan lugna dem som undrar...

Till den här bilden skrev jag:
”...det är gott läkkött I den här svaga 53-åriga tanten..” ”..hon kan snart göra piruetter och dansa balett” .....”nä jag skojar,det kan den inte. Och det kunde den inte innan IBM heller...”
Jag känner mig själv lite nöjd med både bilden och vissa av formuleringarna. Det blev en bra kontrast till den förra. Den sorgligt tråkiga...
Lars åkte hem till Anderstorp i eftermiddags. Vi har haft en lat helg. Vi har inte gjort nåt vettigt. Vädret har ju varit,och är!,fruktansvärt tråkigt!! Här blåser riktigt ordentligt nu alltså!! Jag har skrivit det innan men ikväll tror jag det blåser ännu värre än det gjort innan.
Men tillbaka till mina skador. Mina ömma muskler och allt vad det är som gör ont. Min arma kropp helt enkelt.
Jag mår bättre. Det är faktiskt sant.
Men jag mår inte bra. Knät är inte lika svullet men det gör ont att stödja på och att röra på vissa sätt. Vristen är ungefär likadan.
Det som är jobbigt är ju mittdelen av min kropp. I mångt och mycket samma ställen som jag brukar ha ont. Trots att det är olika slags smärtor så är det lite svårt att skilja dem åt,de går i och om varandra.
Jag äter mina starka värktabletter och jag använder Lars isbalsam. Det var inget jag trodde på direkt,jag har använt både kylbalsam och Voltaren vid tillfällen då jag vrickat eller stukat till nåt tidigare. Utan nån ”wow”-effekt.
Men isbalsam! Det är häftigt.
Först känns det ingenting. Salvan man smörjer det ömma stället med är inte kletig. Det känns först ingenting. Men sen börjar det bränna!! Men inte på nåt dåligt sätt!! Det blir skönt hett!! Hur konstigt det än låter. Och så är det liksom is-varmt! Jag vet! Det låter helt sjukt. Men det är så det känns. Iskallt och varmt. Samtidigt. Is-varmt!
Och sen blir det rätt skönt.
Igår tog jag det bara på knät och foten. Men idag har jag tagit det på de ställena kring bålen och ryggen. Och det brinner där inne! Underbart!!
Nu ska jag ligga här och sträcka ut min kropp. Se om jag kan dra ut mig till 1,66 kanske!! 1 cm längre. Det vore ju kul!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229