Lazy sunday

Ja så var det söndagskväll. Igen... Tiden bara rusar iväg. Usch...
Jag har mått något bättre idag än jag gjorde igår. Men jag bestämde mig ändå för att ha en lat söndag. Det sa jag t.o.m till mina familjemedlemmar på morgonen. Och det passade bra för svärdottern lagade maten idag. Mat ifrån hennes hemland. Spännande och annorlunda. Det doftar fantastiskt när hon lagar mat. Jag önskar sååå att jag kunde äta utav det... Lars och sonen verkar så nöjda när de ätit av den.
Min säng har använts flitigt idag. Jag skäms över hur ofta jag tjatar om det men jag bara måste berätta hur mycket bättre jag mår de dagar jag kan tillbringa mycket tid i min säng. Det är galet!!
Jag lägger mig skönt tillbakalutad,lyfter upp benen lite och drar in mitt rullbord under sängen så att jag har det mitt framför mig. Och så ritar jag när jag har lust. Ibland måste jag ta pauser. Då brukar jag hissa ner sängen i bägge ändarna och sträcka ut mig i mina hela 165 cm!!
Flera gånger idag har tankar såsom: "jisses vad jag mår bra här!" och "åååå vad min säng är skön!" "ååååå vad härligt det är att få ligga här och samtidigt kunna rita!"
Jag påbörjade en ny teckning med färgade blyertspennor idag.


Coolt foto va??☺️
Om ni kollar noga så kanske ni ser min dolda "hemlis" som jag bakar in i mina teckningar.
Jag kommer aldrig att bli nån konstnär,ha utställningar och sälja tavlor. Visst,det var en barndomsdröm en gång för hundra är sen men jag är realist. Jag ritar för min egen skull. För mitt välbefinnande. Det är otroligt skönt att bara rita...
Dessutom så R I T A R jag☺️ Jag målar inga stora oljemålningar eller små fina akvareller. Nej jag ritar som barnen gör. 
För att det ger MIG nånting. Det är avkoppling och mindfulnes. Det rensar hjärnan och det ger mig en slags tillfredsställelse.
Men nånstans inom mig så bor det nog en liten exhibitionist som på nåt konstigt sätt vill visa upp vad jag gjort. Vad jag gör...
Se bara på mitt instagramkonto attlevamedibm. Jag har precis fått över 100 följare. Och jag är stolt☺️
Jag tycker ju att det är skoj att få uppskattning och "likes" Det ger mitt självförtroende en liten extra kick.
Det finns tankar på att starta ännu ett instagramkonto. Det ska jag kalla "Ursulas färgglada tidsfördriv" isåfall. För det är precis vad det är; ett tidsfördriv och en stunds mindfulnes i ett liksom. Oftast under tiden jag är kopplad till min pump...
Ett bättre tidsfördriv än att surfa runt på mobilen.
Tycker jag.
Men nu ska jag sova. Jag har en fullspäckad vecka framför mig.
Natti natti

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229