Lat dag!

Ja idag har jag inte ansträngt mig nämnvärt! Vi har tagit det oförskämt lugnt allihop! Fast vi har faktiskt varit ute och ”gått” två gånger idag. Först en morgonpromenad tillsammans med Lars. Och nu ikväll fick vi med oss Ebba. Alma har tagit tåget hem till Jönköping för att jobba imorgon.
Ebba och Lars stannar tills imorgon.
Men förutom ”promenaderna” så har jag alltså latat mig. Legat i min säng mest. Och frusit... Inte lika mycket som igår men vissa stunder har jag huttrat av kylan. Usch det blir så rått när det är kallt på sommaren.
När jag inte ”gjort nåt”,grejat i köket eller varit ute och åkt med tRULLsan så har jag legat i min säng. Inte heller idag har jag suttit i soffan eller på altanen. Jag kan inte förklara ”varför” på nåt vettigt sätt. När jag har familjen omkring mig så finns det ju nån som kan hjälpa mig upp. Men ändå så drar jag mig för det... Jag tycker det är så fruktansvärt jobbigt att be om hjälp att komma upp. Särskilt att be mina barn. Det känns inte alls ok... Därför undviker jag sånt som jag vet att jag inte reder ut alldeles själv.
Dessutom så är det betydligt skönare att ligga i min säng än att sitta i soffan!
I helgen har jag inte tagit mig tid att varken rita eller måla. Det kan jag göra när jag är ensam.
Jag har haft en lat helg! Det låter ju inte så bra egentligen. Att vara lat är ju nånting fult. Inget man erkänner att man är. Särskilt inte i de trakterna som jag är uppväxt i. Där är det fult att inte arbeta. Man får inte tycka det är skönt att vara ledig. Då anses man vara mindre värd.
Men det skiter jag i!
Jag mår bra av att vara lat!!
För jag har oftast inget val. Jag måste vara lat för att över huvud taget orka vara med.
Och det skäms jag inte över!!
Inte nu längre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229