Lång dag.

Jag har fått massa tips och förslag om att jag ska be om en förhöjd toasits. Jag har två stycken! Hemma! Frågade om jag inte kunde få en till som jag kunde ha här i stugan men det gick inte. Kommunen kan inte dela ut hur många som helst

Men jag har ju hört talas om de där portabla som man kan ha med sig. Får ta och kolla upp det ordentligt. Kanske åker till Apoteket imorgon,nån sa eller skrev att det ev går att köpa där.
Planen för denna dagen var att göra lite nytta på eftermiddagen,sitta i solen på eftermiddagen och måla på kvällen. Det blev nästan som jag tänkt. Med undantag för förmiddagen. Våra närmaste grannar därhemma har en son som bor här i Halmstad med sin tjej. De har skaffat sig en hundvalp. När jag kom hit i söndags tittade de förbi en runda och jag fick gosa med lille Majk. I morse ringde han och frågade om jag kunde tänka mig att passa Majk en timme. Det hade kört ihop sig lite för dem. Eller,han behövde inte ens fråga!! Jag förstod snabbt vad han tänkte fråga om och svarade JA långt innan frågan ställdes!! Tio minuter senare kom dom.
När Majk kollat runt lite och bekantat sig med stugan så la han sig bredvid mig och somnade så gott. Sen klappade jag och gosade på honom tills husse kom tillbaka efter drygt en timme!! Han öppnade ögonen och tittade lite på mig ibland bara.

Gullig va??

Eftermiddagen tillbringade jag sovande i en solstol. Och ikväll har jag målat. Det är så himla roligt!! Jätteskoj!!!
Jag målar i akvarell än så länge. Snart kanske jag tar fram akrylfärgen.
När jag målade hade jag Tvn på. Mitt gamla favoritprogram Allsång på Skansen hade ju premiär ikväll. Men jag blev tvungen att byta kanal! Jag klarar inte av Sanna... Med hennes överdrivna vibrato i varenda sång blir jag tokig. Sen tycker jag att det är segt på nåt vis... Lite dystert. Ingen riktig glädje liksom. Det är ju inte lika glatt och positivt som Lotta på Liseberg. Tycker jag.
Nä det fick bli en gammal repris av Bygglov på 4an istället. Jag hade det ju bara på i bakgrunden. Jag målade ju!! 
Men det är inte helt smärtfritt...tyvärr..,
Härnere har vi bara pinnstolar att sitta på. Efter en stund får nog även en med starka o friska muskler ont i valda delar!
Men att hålla på att måla och göra såna där små,precisa rörelser känns i mina svaga muskler. Det är som att de inte orkar med sånt där finlir...
Min hjärna går på fullgas nu för att komma på lösningar till dessa små bekymmer. Av erfarenhet så vet jag att jag brukar komma på små lösningar som gör livet lite lättare att leva. Ytterligare ett litet tag...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229