Läggdags!

Jag har återigen haft en dag som gått i förändringens tecken. Men idag har jag inte gjort några lika stora förändringar som tidigare. Alla gardiner,krukor och lampskärmar är bytta. Idag var det mest småpyssel kvar. Finjusteringar. 
Varje dag denna veckan har jag haft en liten lista med saker som jag vill ha hjälp med,klar att läsas upp för Lars o Marcus när de kommer hem ifrån jobbet. De är nog ganska trötta på mig nu,hihi. Jag hör hur de pustar när jag hugger tag i dem så fort de kommer innanför dörren! Så står jag där och pekar med hela handen; "den ska bäras upp" "den ska bäras ner" "det ska hämtas i källaren" "de här gardinerna ska hängas upp" "den här lampan ska skruvas i" osv osv... Fast egentligen vet jag att de inte har nåt emot att hjälpa mig. De gör hellre det än ser mig göra det själv och råka illa ut,skada mig eller nåt sånt.
Samtidigt så suckar de lite för de förstår inte "varför?" jag håller på med dessa byten...
Ibland gör inte jag heller det.
Men jag har som jag nämnt tidigare,alltid hållt på såhär. Och betydligt värre. Oftare. Mer. Mycket mer.
Jag har skurit ner rejält på mitt bytande!
Mina "arbetspass" tröttar ju ut mig. Så jag måste verkligen vila en stund mitt på dagen. Idag låg jag och halvsov/slumrade under större delen av min ätpaus.
Nja,det är inte helt sant. 
Jag målade klart den här bilden i water colorpencils.


Och sen "vattnade" jag den. Dvs "målade" varje yta med ett tunt tunt lager vatten. 


Bilden är liten. ca A5-storlek.
Men nu ska det bli skönt att slå ihop de blå...
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229