Läggdags!

Detta blev ingen bra dag... Jag har stött på motgångar. Jag har satt i halsen. (Mer än En gång!!) och förkylningen är tillbaka!! Med huvudvärk,halsont och slem i halsen! Fast i sanningens namn så var ju knappast förkylningen "borta" - den tog
visst bara en liten paus. För att komma tillbaka med full kraft igen!!
Jag orkar snart inte vara mer sjuk. Även om jag inte är superdålig hela tiden så mår jag heller aldrig bra. Är så innerligt trött på att inte vara pigg!! Och glad! 

När jag borstade tänderna nu ikväll så fastnade tandkräm i min strupe. Det bara knöt sig och jag orkade inte spotta ut det...det var bara en lång sträng av segt äckligt slem. Är så innerligt trött på den här skiten nu!!

Jag önskar sååå att jag ska återgå till mitt normalt onormala mående. Där jag är lite pigg på förmiddagen. Orkar göra lite nytta. Vilar lite efter lunch för att återigen "arbeta" en liten stund senare på eftermiddagen. 

Utan denna evinnerliga matthet. Huvudvärk. Och känslan av apati...

Idag har jag i stort sett bara legat i soffan... Jag har varken haft ork eller energi för att göra nån nytta. Fixade lite mat till Lars. Tecknade ganska mycket. Tack o lov att jag har teckningen!!! Utan den hade jag blivit galen!!

Kvällen avslutades på ett mindre trevligt sätt. Jag satte tandkräm i halsen,strupen knöt sig och jag spottade och fräste... 

känner en viss irritation i svalget än...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229