Låååång dag!!

Jag låg minsann och halvslumrade litegrann innan min pump började pipa och väckte mig till den brutala verkligheten!! Sååå tidigt!! Tänk förr-då gick jag upp strax efter fem varje morgon och gick ut och gick... Vi kom hemifrån vid sjutiden och tog det ganska lugnt upp till Linköping. Det är ju dock motorväg nästan hela vägen upp så lite fort körde han nog ändå.

Jag släpade faktiskt med mig min lilla bordsställning (den jag har i sovrummet i vanliga fall) och kopplade dit pumpen och en flaska sondmat. Sen placerade jag den på golvet framför mig. Efter Jönköping kopplade jag den till mig och "åt" där i bilen innan vi kom fram.

Det kändes väldigt bra att göra så. Visst,jag kunde ju sprutat för hand så hade jag sluppit släpa med mig hela mackapären. Men det blir lite klabbigt och det är lätt att spilla. Obekvämt är det också. Så jag anser att det verkligen var värt att släpa med mig alla attiraljer!

Att träffa min läkare kändes bra. Han frågade ju mig för ett par år sen om jag ville fortsätta träffa honom och på vilket sätt..hur?... Då kom vi fram till att det vore nog bra om vi träffades en gång om året så vi båda kunde bli lite uppdaterade. Han var nöjd med mig. 
Vi nöjer oss där.
Jag orkar inte skriva mer ikväll.
Jag fortsätter imorgon .
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229