Korkat av mig!

Jag är verkligen inne i en sämre period nu. Det mesta känns sämre än vanligt och jag anpassar mig efter hur jag mår för stunden. Därför blir det inte mycket gjort. Jag orkar inte ens teckna... Mina armar känns blytunga när jag hållt dem uppe lite och jag får som ont i överarmarna,det liksom bränner i gäddhänget.
Det är samma sak att hålla i mobilen för länge.
Lars har varit ute i trädgården och vid vårt bygge här bakom stugan. Han har plockat i ordning och fixat. Vi hade ju byggjobbare här igår och de kommer nog tillbaka på måndag.
Jag har inte ens varit och tittat på bygget. Det är väldigt svårframkomligt. För att ta sig dit så måste man gå igenom sand och jord som ligger i mindre ojämna högar. Inte lätt för mig att gå igenom där. Inte heller att köra tRULLsan dit.

Så jag har hållt mig inne även idag.
När kvällen kom undrade Lars ifall vi skulle ta oss varsin Bacardi Cola. Vi dricker ju så sällan så vi skojade om att Bacardin kanske blivit för gammal. Den har stått i barskåpet i några år. För en gång skull hade vi Coca Cola hemma så man får ju passa på.
Lars blandade en svag till mig och det var jättegott. Det var så längesen och den var så kall och god.
Jag sippade lite på den och tittade på Tvn. Jag började må lite konstigt. Ansiktet blev alldeles varmt. Det pulserade. Och efter en stund började jag må lite illa... Lars tittade på mig och såg att jag inte mådde bra. Jag var illröd i ansiktet och såg svimfärdig ut.
Det blev ingen mer alkohol för mig.
Jag har skrivit om det förut. Och jag har bestämt mig flera gånger. Men jag lär mig inte... Jag ska ju avstå helt ifrån alkohol. Det funkar inte på mig. Jag vet ju det. Och det är inte bara rent fysiskt,att kroppen reagerar negativt. Nej det är lika mycket psykiskt. Jag är livrädd att jag ska tappa kontrollen över min kropp. Jag har ju inte full koll nu eftersom mina muskler inte gör som jag vill alla gånger. Att förlora mer kontroll är nånting jag vill undvika. Det är så obehagligt och jag kan t.o.m bli rädd ibland. Jag är mest rädd för att ramla och slå mig rejält. Och så är jag rädd att jag ska behöva kräkas. Det är min värsta mardröm!
Så min drink hamnade i diskhon. Kanske blir de feta svarta äckliga spindlarna i avloppet fulla och galna denna lördagskväll🕷
(jag hoppas de dör av alkoholförgiftning!)

Gillar

Kommentarer