Kopiera - Målat...

Jaha! Nu är gubben hemma igen och han drar som vanligt in mig i dåligheter😂hihi nä jag skojar givetvis!
Men vi har suttit uppe lite för länge. Jag som brukar ligga i min säng hela kvällarna har nu suttit i min fåtölj en stund istället. Det kändes ovant att titta är den stooooora TVn! Jag har ju bara tittat på min i-pad när jag varit ensam hemma.
Men som sagt,nu är ordningen återställd. Lars kom hem ifrån Nerja ikväll. Jag kan inte förstå att han varit borta i två veckor... Tiden bara flyger iväg! Även när man inte har det så roligt hela tiden.
Ni vet den där evinnerliga smärtan jag har kring min kropp,den har ju varit betydligt bättre de senaste dagarna. Jag har inte behövt ta några starka tabletter på dagarna,jag har bara tagit en på kvällen. Men så idag kom allt tillbaka. Fy sjutton så ont jag haft!! Jag blev tvungen att ta en tablett på förmiddagen och en på eftermiddagen. Plus den vanliga kvällstabletten. Och ändå moler smärtan där inne nu... Jag börjar tröttna.
Jag har målat idag. Kanske kommer det onda av att jag stått och målat?? Jag har inget staffli hemma nu,det är kvar i stugan. Så jag står vid köksbänken. Då böjer jag mig framåt lite när jag målar... Kanske räcker det med nånting så simpelt...? Skit också. Jag blir på dåligt humör när jag tänker på allt som påverkar mig negativt. Min gräns för vad jag tål,den sjunker allt snabbare. Jag känner verkligen hur min kropp blir allt svagare och klenare... Det gör mig nedstämd. Låg.
Men jag har målat klart tavlan till min kära väninna! Hon önskade sig en tavla med en färgglad ko á la Ursula! Och det fick hon:

Hon verkade nöjd med den.
Jag tänker på hur jag målar egentligen... Det är ju alldeles för färgglatt. För barnsligt. För rörigt. För skrikigt. För overkligt. Men mest är det nog barnsligt ändå... Mina motiv passar i ett barnrum. Även om det inte är just det som är tanken med dem. Jag målar så som det känns skönt. Och jag är sån så att jag tröttnar fort. Därför målar jag sällan större fält med samma färg. Jag målar hellre litet och fyllt av massa färg. Då tröttnar jag inte...
Men nu ät jag trött...😴 Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229