Känner mig lugn.

Jag hade jättesvårt att somna igårkväll. Sista gången jag tittade på klockan var den kvart i två. Men det är väl inte så konstigt med tanke på att jag sov och vilade så mycket på eftermiddagen.
Jag har (tyvärr??) vilat,och t.o.m sovit,ganska mycket idag också. Så risken finns att jag kommer att få svårt att somna ikväll igen. Jag har kommit in i en dålig dygnsrytm helt enkelt. Återigen känner jag att jag är på väg mot barnstadiet; om jag vilar på dan har jag svårt att komma till ro på kvällen,jag måste följa min dygnsrytm och äta och vila efter bestämda tider annars blir jag kinkig...
Jag har lite svårt för alldeles för mycket spontanitet! Hihi,nja så illa är det väl inte egentligen😉
Jag grubblar faktiskt inte särskilt mycket på den nya informationen jag fick igår. Jag känner mig lugn. Det är som det är och det blir som det blir. Jag tänker inte ta ut nåt i förskott.
Nu drog klockan iväg här ikväll igen. Jag började skriva detta inlägg vid elvatiden men bäst som jag höll på så kom vår minsting hem! Alma hade varit och uppvaktat en kompis som fyller år och sover här hemma inatt. Det var mysigt att få krama henne lite och vi hade så mycket att prata om!
Hon åker hem till Jönköping imorgon igen för hon ska jobba. Så man får passa på.
Men nu är det hög tid att sova!
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229