Kände mig nästan lite frisk en stund☺️

Jag började min dag på ett sätt som jag egentligen inte gillar.
Jag tog min fyrhjuliga scooter och åkte upp till köpcentret Hallarna.
Jag vill ju verkligen undvika ställen där det samlas mycket folk men jag ville så gärna köpa teckningsattiraljer. Jag har glömt mina grejer hemma.
Men jag åkte så att jag var där strax efter tio när de öppnar och det var inte särskilt mycket folk då. Jag åkte raka vägen till Akademibokhandeln där de hade det jag sökte. Därefter hade jag tänkt åka hem. Men jag fick ett infall!
Jag ville överraska gubben med ett flak öl!
Han håller på att måla vår nya Attefallsstuga och han brukar gilla att ta en öl när det blir varmt framåt eftermiddagen.
När jag åkte in där så bad jag direkt om hjälp. Jag behövde hjälp att få ner flaket på golvet på scootern. Det var ett perfekt ställe att placera ett flak.
Sen åkte jag hem.
Men jag ville testa en annan väg. Se om den var närmre kanske…
Det var den inte!
Dessutom var den delvis av grus istället för asfalt! Det skumpade rejält där jag studsade fram. Tur att gubben inte behövde dricka nån av ölen direkt - det hade nog blivit en blöt överraskning isåfall😉
Jag fick dessutom vända på ett ställe där det var ganska trångt. Jag kände att jag nog var på väg till Skåne…
Men till slut hamnade jag rätt och kunde ta mig hem säkert.
Gissa om Lars blev glad av överraskningen?!??
Efter att jag vilat och ätit min s.k lunch så gick jag ut och la mig i en badenbaden och njöt av solen mellan 15-17 ungefär. Det var ljuvligt! Det fläktade lite gött och jag riktigt kände hur jag laddade upp mina batterier!
Ikväll har vi suttit hos mina svärföräldrar en stund. Men till slut frös jag så så jag behövde gå in.
Det blev en riktigt bra dag det här. Jag har gjort saker som jag gjorde när jag var frisk. Det känns skönt att veta att jag fortfarande kan😃

Gillar