Kalas!!

Ja idag har vi varit på kalas! Min kära svärmor fyller 80 år idag och det firade vi tillsammans med de allra närmaste. Det var Lars syster och hennes sambo som fixat allt. vi var hos dem i den mysiga stugan där de tillbringar sina helger. De hade lagat mat och fixat o donat. Det blev så himla lyckat!!
Det var jag,Lars och Marcus som åkte härifrån. Ebba kom dit ifrån Göteborg igår redan. Men Alma och Victor kunde inte komma tyvärr.
Barnens båda kusiner var också där. Och så svärmor och svärfar förstås. De kom också dit igår redan.
Allt blev verkligen så himla bra. Vi hade en perfekt eftermiddag. Och vi hade t.o.m tur med vädret.

Med denna utsikten ifrån uterummet där vi suttit så kan ju ingenting bli fel kan man tycka.
Men trots att de ordnade så att jag kunde halvligga och äta tillsammans med de andra så måste jag tyvärr säga att det blev för mycket sittande tyvärr.
Jag fick så förbannat ont! Det är så tråkigt att hela tiden få ont av allt man gör som är lite utöver ”det vanliga”. Jag börjar på riktigt att tröttna. Det är inte kul längre.
Och pga mig och alla mina problem så blev vi ju tvungna att lämna tidigt. Jag orkade inte sitta mer... Och det är inte så himla självklart att gå och lägga sig i en soffa eller nåt en bit ifrån. Det känns om möjligt ännu värre än att åka hem i förtid.
Jag vet inte vilket som är ”det rätta”.
Om det är bäst att trots allt komma dit man är bjuden men ändå lämna i förtid. Och känna sig dum och taskig som går hem tidigt.
Eller att låta bli att komma.
Det är alltid ett dilemma för mig.
Många gånger så känner jag att jag borde stanna hemma för att slippa utsätta både mig och andra för en jobbig situation. Jag avskyr att behöva lämna en tillställning alltför tidigt. Och om det dessutom innebär att mitt sällskap måste göra mig sällskap så känns det ju ännu värre.
Ikväll blev ju både Lars och Marcus tvungna att bryta upp i förtid pga mig. Det kan ju inte varit så himla kul för dem.
Och så kommer det dåliga samvetet.
Hade jag stannat hemma så hade fått dåligt samvete för att jag svitkit.
Så hur jag än gör så gör jag andra människor besvikna och det är ju egentligen det allra sista jag vill.
Jag borde nog flytta ut till en hydda i skogen och gömma mig ifrån omvärlden. Be andra att helt enkelt glömma bort mig. Inte räkna med mig.
Så kunde jag sitta där och beställa min sondmat som sen blir hemkörd till mig. Bunkra upp med bubbelvatten och målargrejer. Då skulle jag klara mig riktigt bra tror jag.
Och trots att jag erkänner dessa dåliga sidor hos mig så är jag väldigt glad att jag var med och firade min svärmors 80-årsdag😍
Grattis så mycket Eva💖 hoppas du känner dig nöjd med dagen. Kram.
En hälsning ifall hon läser detta☺️
Jag fick en plötslig kall klump inom mig: sa jag ens grattis när jag kramade henne???

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229