Jag vill ju också...

Att må lite illa och känna mig lite yr har mer eller mindre blivit ett normaltillstånd för mig. Jag mår aldrig helt bra. Jag känner mig trött på ett konstigt sätt och så då detta obehagliga med yrsel och illamående. Men nu när jag mår så för det mesta så har jag väl vant mig. Det är ingen "big deal" liksom. Samma sak med min onda nacke. Det går ju aldrig över. Där har jag ont hela tiden. Mer eller mindre. Men jag har fått vänja mig vid det. Och tänker inte klaga och gnälla över det mer.

Men under några dagar nu så har jag mått lite mer illa och varit lite mera yr. Ungefär som när man ätit och druckit för lite.... Men det kan jag ju inte ha gjort. Jag äter exakt den mängd sondmat som jag ska och jag dricker väldigt mycket bubbelvatten. Det kan verkligen inte bero på det. 
Ikväll var det lite mulet,ja nästintill lite ruggigt och jag tycker det är kyligt på kvällarna. Jag sa det innan; den här sommaren har inte bjudit på så många ljumma goa kvällar. Nåja,jag blev lite sugen på rödvin! Jag stekte kantareller och gjorde goa mackor till Lars och Alma. Det krävde nästan lite rött vin. Inte för att jag kunde äta utav det ljuvliga själv men rödvin passar ju till doften av stekt lök och svamp!
Jag smuttade lite på ett glas när jag pysslade med maten,det kändes så mysigt. Nästan som i gamla tider...
När deras mat var klar kopplade jag mig till min pump och åt tillsammans med dem. Och smuttade på mitt goda vin. "Mmmm,passar utmärkt till sondmat! Den fylliga smaken smälter ihop med den beska illaluktande sörjan i påsen!!" Hahahaha!! Nä förlåt!! Kunde inte låta bli!!
Efter en stund sköljde illamåendet över mig och jag började kallsvettas och var tvungen att lägga mig ner. Jag drack massa bubbelvatten för att illamåendet skulle släppa... Jag kände mig berusad. Som om jag druckit på tok för mycket!! Men jag hade inte ens fått i mig ett glas...
Det gick sakta sakta över efter ett tag men inte helt. Jag känner fortfarande den där oron i magen och blir lite kallsvettig emellanåt. Jag drack inte mer vin men desto mer bubbelvatten. Sen gick jag och la mig strax efter nio. Inte bara pga hur jag mådde-men på tv var det antingen fotbollHujedamig!!! så vansinnigt tråkigt!! Eller Allsång på Skansen! Som jag inte längre klarar av att titta på! Jag tycker det är så segt och så tråkigt,det är ingen fart i det. Det känns som att det saknas glädje...
Tänk,det som var mitt favoritprogram i många år!! Med Lasse,Anders och Måns!! Älskade det!! Ordnade Allsång på altanen för halva kvarteret! Gamla som unga kom hit och så satt vi på vår altan och kollade tillsammans. Jag poppade popcorn och vi hade det så himla kul! 
Men nuförtiden kan jag inte se det längre. Jag tycker synd om Sanna...jag skäms å hennes vägar för det är så fruktansvärt tråkigt upplagt,med gamla sega låtar. Hon gör så gott hon kan men grundmaterialet är för dåligt...tycker jag... Det behöver vara nån med mer pondus som är programledare. Nån som är mer säker i sin roll,har bättre självförtroende och som kan vara mer spontan och visa glädje!
Ojdå!! Det där blev en lång parentes!!! Det blir ju så när jag måste få ur mig frustration och sånt,hihi. Och detta är ju mitt forum! Min blogg som jag får skriva vad jag vill i. Hihihi!!
För att återgå till det mer allvarliga. Mitt illamående.
Jag känner mig sådär svimfärdig ibland också. Senast nu i morse när jag låg här i sängen. Jag började må illa och kände yrseln komma,strax efter kom svettningarna och jag kände hur jag var på väg bort... jag höjde upp fotändan och ner huvudändan så att blodet rusade till huvudet. Sen la jag mig i typ framstupa sidoläge tills det lugnat ner sig.
Med tanke på hur jag mått de senaste dagarna så borde jag självklart struntat i att försöka dricka vin ikväll. Men jag blev ju så sugen och ville också känna lite av den där semesterkänslan som jag ser att folk delar med sig av på Facebook och instagram. 
Men kan bara konstatera att den världen är inte längre min värld. Jag får nöja mig med min lilla bubbla här hemma. Leva på sondmat och bubbelvatten. Teckna,måla och lyssna på böcker. Håller jag mig till det så mår jag nog ganska ok i alla fall.
Det duger åt mig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229