Jag vill inte. Kan inte. Orkar inte.


Sådär ser det ut utanför mitt sovrumsfönster nu.  Jag ligger här och har hjärtklappning. Vill bara gråta. Skakar i hela kroppen. Vill inte gå upp och se eländet... Jag tror ingen kan förstå hur mycket jag hatar snö och vinter. Ja,hatar är ett starkt ord som inte får missbrukas. Men i detta fallet är det ett alldeles för lindrigt ord. Jag hatar snö!! Jag hatar vinter!
Det ger mig på riktigt ångest. Jag vet inte hur jag ska hantera det. Kunde jag rulla ner alla rullgardiner och låsa in mig så skulle jag det. Men jag har ju ansvar för en hund som måste ha mat och få gå ut. Oavsett väder. Så för Bellas skull har jag varit uppe idag,gett henne mat och så har min stackars granne varit ute med henne i detta eländiga väder! 
Kollade på Svenska Hjältegalan igår och där korades årets grannar! Det borde blivit VÅRA grannar som fått det priset!! Tänk så mycket de hjälpt mig!! Jag skäms!!
Dessutom har jag bett mina söner komma hem på lunchen. Tänkte de skulle få skotta av det värsta skiten åt mig... Jag bjuder på lunch i gengäld.
Annars hade jag banne mig stannat här i min säng idag. Det tar emot att gå upp. Jag vill inte. Jag vill bara ligga här och vänta på våren! 
Jag ligger och retar upp mig på människor som påstår att de gillar vintern! Vad är det för fel på dom?!  Det kan på riktigt inte finnas nån i hela världen som kan tycka om detta fruktansvärda!! 
Jag är ilsken. Jag är arg. Jag är ledsen och jag är frustrerad!! 
JAG HATAR DEN HÄR JÄVLA VINTERN!!!
Jag förstår inte hur jag ska stå ut! 
Jag har sån ångest,hjärtat vill hoppa ut genom bröstet på mig och jag vill bara gråta. Hur ska jag orka med det här i flera månader till???

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229