Jag ser ett mönster.

Jag tog det överdrivet lugnt resten av dagen. Kände mig sliten och all energi hade gått åt på förmiddagen. Det är ju lite så jag funkar. Det verkar som att jag har en bestämd mängd energi att göra åt med. Om jag använder den på rätt sätt så orkar jag vara aktiv några timmar på förmiddagarna,vila ungefär lika många timmar på eftermiddagen och sen vara lite aktiv i 1-2 timmar tidigt på kvällen. Men vid sjutiden tar jag kvällen!

Det är den perfekta dagen för mig. Då mår jag väl. Jag känner mig lite nöjd med det lilla jag trots allt gjort utan att ta ut mig fullständigt. Önskar jag kunde få alla dagar att vara just så.
Jag skriver ju upp hur mycket jag äter nuförtiden. Jag ser ett mönster. Följer jag det så mår jag också rätt ok. Jag äter dock lite för lite men jag klarar inte av att äta mer. Jag får i mig 2,5 flaska á 500 ml/dag. Borde nog få i mig tre... Men jag känner mig nöjd med min dagliga rutin just nu. Maten,vilan och "arbetet" fungerar bra ihop nu. Så länge jag mår bra av detta så kör jag vidare i samma spår!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229