Jag målar!!

Jag hade fått i mig min första halva påse sondmat vid åttatiden. Då hade jag legat och surfat runt på mobilen,jag älskar att kolla på bilder av abstrakta akrylmålningar!! För jag har snöat in fullständigt på abstrakt!! Det är så härligt när man slipper följa några givna regler! I hela mitt liv har jag ritat och målat men hela tiden eftersträvat atrita allt så naturtroget som möjligt.  Med följden att jag aldrig blir riktigt nöjd. För det går ju inte att göra nånting EXAKT som originalet....men det har tagit mig 50 år att inse detta!!

Det är först nu,när jag snart är 52 år som jag verkligen förstått hur roligt det faktiskt kan vara att rita och måla! Om jag tyckt det varit skoj tidigare så är det INGENTING emot hur roligt det är nu!! Jag längtar ständigt efter att rita och måla!! Känner mig som ett barn!! 
Mina illustrationer här på bloggen och mitt instagramkonto är ju det största beviset på att jag verkligen släppt kontrollen!! Jag ritar bilden på en halvtimme,kanske lite mer eller lite mindre och sen släpper jag den!! Bara sådär!! Som man rycker ett plåster!!
Skulle jag börja mesa och tveka så skulle inget publiceras! 
Inte för att det skulle göra nåt men jag tycker att detta med att illustrera mina blogginlägg ger mig nånting,min kreativitet mår så bra av att få uttrycka mig på mer än ett sätt. Och nu när talandet är ett litet bekymmer så känns det fantastiskt att få sätta ord o bild på mina tankar och upplevelser. På mitt sätt.
Att nu även få möjlighet att måla utan gränser har förhöjt livet ytterligare en nivå. Låter det klyschigt och flummigt??! Ja,jag antar det. Men då får det väl göra det. För varför ska jag bry mig?! Om det är detta jag känner och detta jag mår väl av så kan jag väl få göra det. Jag tror inte jag stör nån med mina floskler och flummiga tankar. Ingen behöver läsa det jag skriver eller titta på det jag ritar och målar. Jag gör det för min egen skull. Och faktum är att jag tror att detta är det allra första jag gör som jag gör enbart för min egen skull!! Och dessutom skiter i vad folk tycker och tänker om det. 
FÖRSTA GÅNGEN I MITT LIV!!
Det är en euforisk känsla!!
Och kanske beror denna inre styrka jag har inom mig idag på att jag igår fick umgås med 3/4 barn samtidigt! Och dessutom två underbara sambosar!! Det kanske var tur att en fattades för tänk vilken enorm energi jag hade haft idag då?!! Då hade jag kanske fått hybris dessutom!!
Men jag tror faktiskt att de där timmarna med min underbara ungar runtomkring mig igår gav mig mer styrka och energi än jag känt på mycket mycket länge!!
Det är ju det här som är meningen med livet! Det är detta allt handlar om.

KÄRLEK❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229