Jag fryser!!

Usch,jag fryser så ikväll. Jag avskyr att frysa! Blir kinkig och på dåligt humör... Kylan kommer tidigt i år. Fy så tråkigt...

Fick upp ett "minne" på Facebook idag. Jag delade faktiskt det. För det var ett fantastiskt minne. 
Det är idag ett år sen jag blev så arg så jag övervann mina egna rädslor!! 
För ett år sen hade jag inte fått min knapp. Jag hade istället en slang som hängde och dinglade ifrån min mage. Den där slangen fick mig att gömma mig. Jag visade mig inte på hela sommaren. Jag köpte en baddräkt med fluff på magen för att dölja slangen,sjalar som jag svepte in mig i osv. Alltid livrädd att nån skulle se min slang och äcklas av den. 
Jag höll mig borta ifrån stugan i Halmstad hela sommaren. Ville absolut inte visa mig för alla grannar med den äckliga slangen på magen. Mitt självförtroende var totalt nerkört i botten.
Men så började skolorna. Vädret var fantastiskt. Så jag bestämde mig för att åka till stugan. Det var ganska tomt i stugorna runtomkring mig. Jag satt ute på tomten och solade. Dock med en sjal i beredskap ifall nån skulle få för sig att kika in på trädgården och säga hej. Men det blev varmt. Väldigt varmt. Och bäst som jag satt där så växte ilskan upp inom mig. Jag ifrågasatte vad det var för värld jag levde i som kunde få mig att tvivla på ifall jag kunde visa mig med slang dinglande ifrån magen eller inte??! Och långt inifrån mitt allra innersta så vällde en urkraft upp genom mig och den fick mig att packa in en badenbaden,handduk och lite dricka i bilen och sen åkte jag till stranden!! Jag släpade ner den otympliga badenbaden till vattenbrynet,jag tror att urkraften räckte till det också!! Jag placerade mig själv i den och NJÖT!!! av solens varma strålar,havet som rullade in och nästan sövde mig där i min badenbaden! 

Det var en fantastisk känsla. Jag minns den än idag. Dels älskar jag ju sol och hav men mest minns jag känslan av min egen styrka!! Jag tror aldrig jag känt mig så stark som jag gjorde den dan! 

Och det var där det vände på nåt vis!! Jag kan inte förklara riktigt "vad" eller "hur" - det är bara en känsla av att denna dagen var en vändpunkt!!
Och det var idag för ett år sen!!
En fantastisk sensommardag då jag fick njuta av det jag tycker bäst om att göra. Att ligga i solen och lyssna på havet!
Men idag har vi haft mer höstlikt här...ikväll har jag tänt en massa ljus som både lyst upp och värmt rummet. För jag fryser ju så...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229