Jag är så ful!!

Jag tog en dusch innan.  Passade på att raka andra benet. Orkade bara raka det ena förra gången jag duschade...(i fredags)(jag tycker nog att jag haltat lite i helgen. Ena benet var tyngre än det andra med allt det håret!!!) 

Efter duschen stod jag framför spegeln och smorde in mig. Gjorde misstaget att kolla på mig själv!! Herregud så ful jag är!! 
Fy jag blev riktigt ledsen. Jag har väl aldrig tyckt att jag är nån skönhet men jag har inte riktigt reflekterat över det så. Med mycket foundation och en del smink plus vettiga kläder så känner jag mig respektabel åtminstone. Det får duga liksom.
Men så kollade jag på henne som stod där inne i spegeln och undrade: vem fan är hon??! 
Mitt hår växer som ogräs,är långt och bara hänger. Allt i mitt ansikte har liksom fallit ner,allt bara hänger. Påsar under ögonen och så ser jag sur ut för mungiporna går neråt och drar med sig all slapp hud som är alldeles sladdrig!!
Mina bröst har alltid varit lite stora men nu är de LÅÅÅÅNGA!!! Min högra arm är väl rätt normal för en otränad 50plussare! Men den vänstra!!!! handleden är så tunn!! Lyfter jag upp armen så är det så mycket skinn som hänger ner från armen så om det skulle se likadant ut på båda sidor skulle jag nog kunna flyga!! Åtminstone lätta lite ifrån backen!!
Runt magen har jag slappa bilringar. De var faktiskt ännu slappare innan men nu har jag gått upp lite i vikt igen och har börjat fylla ut dem. Och där!! En bit ovanför naveln så sitter det en knapp!! Det ser inte klokt ut!!
Nedanför midjan är det inte bättre! Breda höfter och hängande skinkor! Ett lår är fluffigt och det andra har massa överflödigt skinn som är skitfult! Och så det värsta!!!
CELLULITER!!! 
Alltså det är så fult!! Hela låren är gropiga och hemska!! 
Jag vet inte om jag ska bryta ihop och sen gräva ner mig. Eller om jag ska skratta åt eländet och bara gå runt i heltäckande kläder i sommar. Burka kanske???

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229