Jag är lite irriterad☹️

Igår vilade jag precis hela dan! Jag låg i min säng och målade och hade det riktigt skönt. Hade dock lite svårt stt somna och vaknade vid fyratiden men ändå...
Även idag har jag tagit det lite lugnt och pysslat med lite småsaker. Typ målat...och lite annat. 
Jag tycker att jag borde vara utvilad.
Jag ställde mig i köket. Pysslade med lite vanliga kökssysslor. Men så kollade jag i min  låda med "konstnärsmaterial" och hittade ett litet block med massa krumelurtecknigar. Ojdå! Dem hade jag glömt,..
Jag fick en idé!!
Jag vill inte slänga alla... men de kan ju inte ligga huller o buller lite här o var! 
Då jag är en vän av ordning o reda (jag VILL ha det men det är inte alltid jag lever upp till det!) så ville jag göra nåt vettigt med dem. Kom på att vi har en massa pärmar liggande. Vi har tömt dem på innehållet men inte velat slänga pärmarna. "de kan va bra att ha en dag..."
Som idag!!
Jag hade också en hel box med plasfickor. Så jag började sortera mina teckningar i nån form av ordning och sen stoppade jag två bilder i varje plastficka och satte in i albumet.


Nu finns de där! En dag kanske jag slänger dem... Men tills dess känns det skönt att ha ordning o reda och koll på mina grejer! 
Tyvärr så protesterade denna arma kropp efter en stund. 
Jag blir så j——la arg!!
Jag vill inte ha såhär lite energi,ork och muskelstyrka!! Jag vill orka vara igång längre stunder. Jag vill inte ligga i den här förbaskade sängen så ofta som jag gör. Även om den är jätteskön och jag mår bäst när jag ligger här!
Jag blir förbannad. Tycker livet är orättvist. Jag tycker det borde räckt ned EN j-la sjukdom istället för TVÅ!!
Jag vet inte vilken av dem så gör mig såhär trött och svag. Kanske är det kombinationen...?
Här kommer några av bilderna jag hittade idag. De är alla tecknade med färgade blyertspennor på ett A5-papper.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229