Jag är gladfortfarande

Jag gjorde en liten illustration av mitt goda humör igårkväll. Jag bjuder på den här.


Sådär satt jag och skrattade så tårarna rann igårkväll. Jag tycker fortfarande att det var väldigt komiskt att min bild inte förändrades när jag skulle se gammal ut

Jag har fortsatt att vara glad idag!! Men av en helt annan anledning!
Jag har varit och köpt en hel uppsättning med attiraljer till min nya hobby (???). Jag har köpt färg och penslar. Och dukar!! Och lite andra små bra-att-ha-saker!! 
Förra veckan var jag inne i bokhandeln här i Anderstorp (vill ju helst gynna våra lokala butiker) men de hade nästan ingenting för just oljemålning. Och det var faktiskt de som rekommenderade mig att åka till en av färgaffärerna i Gislaved. Det var mitt andra val,där vet jag ju att de har mycket att välja emellan. Idag åkte jag alltså dit. Till Calles färghall. Colorama. Och jag blev helt överväldigad över hjälpen jag fick av dem!! De var tre personer som engagerade sig i mitt val av material! Det kändes helt fantastiskt. Det var jätteroligt!!
Så jag fortsatte le med hela ansiktet idag!! Mitt goda humör bara fortsatte
Tjejen som till slut hjälpte mig med att plocka ihop ett litet kit berättade att även hon fått en sjukdom. (jo jag berättade det när vi var inne i diskussionen om materialvalet) En muskelsjukdom som är väldigt lik IBM - Polymyosit! Är inte detta lite märkligt ändå??! 
Hon målar. Så hon kunde ju en hel del (till skillnad ifrån mig!!) och kunde hjälpa mig att få ihop (förhoppningsvis) bra grejer. Hon berättade även att det finns några som träffas och målar tillsammans ibland. Och dit är jag välkommen till hösten om jag vill. Jag åkte ifrån färgaffären med ett ännu större leende på mina läppar.
Mitt goda humör bara fortsätter...
Jag känner det lite som att mitt liv håller på att ta en ny vändning. Nånting oväntat och oplanerat håller på att hända. Det känns lite pirrigt och spännande. Och för första gången på länge så känner jag en viss glädje i att tänka på framtiden. Det känns som att det här med måleriet kan komma att förändra,och förbättra??,mitt liv och livskvalitén. Det är stort för mig. Omvälvande på ett positivt sätt. 
Jag är oerhört nyfiken på vad som ska hända. Det var längesen jag kände så här! Det är häftigt!!
Så ikväll tänker jag inte skriva om ond nacke och annat tråkigt!!
Ikväll är jag glad igen
Här är mitt nya målarkit:

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229