Jag äger köket

Ännu en sen kväll. Åtminstone i mina ögon... Men egentligen behöver jag ju inte bry mig. Jag ställer inget alarm. Jag sover tills jag vaknarhihi. Sen får jag dessutom ligga och äta i 90 minuter samridigt som jag kan halvslumra lite och sakta morna mig. Lyxigt! Så nog kan jag tillåta mig att vara uppe till 23 utan att det stör mig på nåt vis. Återigen har vi kollat på flera avsnitt av en serie,vi har visst blivit beroende!

Jag låg och funderade på vad jag har gjort idag... Men kan inte riktigt redogöra för det. Jag kan inte gjort nåt vettigt eftersom jag inte minns... Jag vet att jag åkte iväg och handlade. Och så blev jag kvar i köket ganska länge. Packade upp varor och grejade... Jag kan hålla på att pyssla,fixa o dona i köket hur länge som helst! Jag tycker att det är både roligt och rogivande. Att hålla på med köksrelateradd saker är tryggt för mig. Där känner jag mig hemma,har koll och vet exakt vad och hur jag ska göra. Jag älskar att vara i köket! Det var väl därför jag älskade mitt jobb så mycket. Där fick jag gå runt och pyssla i köket hela dagarna. Det är inte bara matlagningen som roar mig. Nej jag gillar att städa köket. Sortera,rensa och ställa i ordning. Knäppt va??
Tyvärr orkar jag ju inte lika mycket längre. Och jag klarar inte av alla moment. Men mycket fungerar fortfarande. Om än inte på samma sätt förut. Jag har hittat en massa små lösningar på alla de motstånd jag stött på. Och jag reder mig själv för det mesta. Det är härligt! Det finns ett område där jag fortfarande äger!! Köket!
Nä nu ska jag sova. Godnatt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229