Istället för bad...

Frustrationen och sorgen över att det ska vara så besvärligt för mig att ta ett enkelt dopp i havet lade sig efter ett tag. Som det brukar göra på mig... Jag kan inte vara ledsen,arg eller frustrerad så lång tid åt gången. Och särskilt inte när jag fått skriva av mig. Då rinner det ut genom fingrarna jag skriver med.
Jag får njuta av att åka på min tRULLsa istället. Och det har jag gjort idag.
Jag var ju ute på förmiddagen som jag skrev innan. Den rundan var härlig. Jag tog några bilder. Jag åkte bl.a på en stig genom skogen. Den var tillräckligt bred för tRULLsan. Den där skpgen ligger neråt havet och tallarna verkar växa i sidled istället för uppåt.

Jag tog ytterligare en runda innan jag skulle äta och sen ännu en nu innan jag körde in den på laddning. Idag har hon verkligen fått rulla den kära tRULLsan🥰
Vilken underbar sensommar vi har. Det känns skönt att få njuta av den. Jag har ju inte riktigt njutit av sommaren så mycket som jag har viljat.
Men nu ska jag köra igång en podcast och ligga här och koppla av...varva ner lite kanske. Jag känner mig andfådd. Vet inte varför... Det bara känns som att jag måste skynda mig....
Skynda mig att somna kanske😉hihi
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229