Irriterad...

Nej det funkar inte. Jag förstår inte varför gårdagens inlägg inte går att publicera... Jag blir irriterad såhär på morgonkvisten!!
Men jag får försöka att sammanfatta min onsdag IGEN då....
Min käre sambo kom hem ifrån två veckors vistelse i vårt älskade Nerja. Och direkt så ”lurade” han in mig på dåligheter!! Jag blev sittande i min fåtölj tills klockan var kring elva!! Jag som brukar lägga mig i sängen så tidigt annars (fast nu hade jag ju legat i sängen några timmar innan han kom hem) Men det var ju så mysigt att umgås med gubben och kolla på vår stora TV!! Jag har ju bara kollat på min lilla i-pad i sängen annars. Lite skillnad! (jag är så oteknisk så jag får inte igång Tvn och allt pyssel som det innebär att streama även vanlig tv som vi tydligen gör nuförtiden)
Så klockan blev över elva innan jag var tillbaka i min säng. Lite för sent i mina ögon...
I övrigt så målade jag en del igår. Jag gjorde klart kossan som min granne,min kära väninna ville ha. Och jag hade några andra tavlor mm att pyssla med.
Tyvärr så kom det onda kring min bål tillbaka ordentligt igår!! Jag har haft en lite lugnare,mer molande smärta på sistone. Har bara behövt äta tabletter sent på dagen,framåt kvällen. Igår fick jag trycka i mig full dos!!
Kanske var det målandet som var orsaken..? Eller inte målandet i sig,utan mer arbetsställningen. Att stå lite böjd över arbetsbänken är kanske inte så bra.... Tyvärr så har jag lämnat mitt staffli i stugan. Fast å andra sidan så vet jag inte var jag skulle ställa det här hemma... När man står vid ett staffli så är risken för spill och kladd större än om man har duken på en bänk. Som man dessutom klär in i en vaxduk...
Nej att stå vid ett staffli och måla kräver nästan att man har ett speciellt rum för ändamålet. Om man inte står ute förstås. Men det känns onekligen kallt just nu.
Så jag får nog skylla min smärta på det roligaste jag vet.
Jag blir så trött och så irriterad.
Ska allt roligt tas ifrån mig?!
Varför måste jag få ont eller nåt annat negativt utav sånt jag älskar och tycker är skoj!!!???
Jag mår bara bra när jag ligger i sängen och lyssnar på en bok och ritar lite meningslösa krumelurbilder!!☹️
Nåja,det är väl inte helt sant. Men är man irriterad och negativ så känns det så😔
Nu ska jag testa att publicera detta!!
Om det funkar testar jag att publicera det andra också!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229