Inte sjukdomsrelaterat!!

Detta har ingenting med min sjukdom att göra...jag bara måste få det ur mig. Jag ligger ju här och äter i min säng. Roar mig med att surfa runt på mobilen. Och blir bara mer och mer nedstämd. På Facebook gnäller alla på allt och alla. Hur orkar folk ha så mycket åsikter om så mycket och dessutom dela med sig av det till hela världen?? Hur mår dessa människor?? Jag har god lust att sluta gå in på Facebook men jag är nog alldeles för nyfiken,hihi. Så jag kommer inte att kunna låta bli. Men det gör mig bedrövad att läsa alla negativa åsikter om precis allt. Personliga påhopp på offentliga personer,artister även på helt vanliga människor och deras bilder mm. Usch sä negativt allting blivit.

Och på tal om negativt. Jag läste även Aftonbladet och Expressen. Hur många människor har mördats på sistone??! Det känns som om jag läser om mord och allvarliga mordförsök varenda dag. Jag orkar inte med det. Jag tar oerhört illa vid mig. Har aldrig reagerat såhär förut men nu känner jag att botten är nådd. Det är så onödigt. Folk skjuter ihjäl varandra som om de ingår i ett dataspel. 
Jag blir så trött på allt negativt. Känner mig nedstämd och bedrövad. Även om mitt liv inte är så himla roligt så känner jag ändå att jag vill att det positiva ska vara den största delen av livet. Min familj och vårt liv tillsammans gör ju ändä att livet är mer positivt än negativt. Men världen runtomkring?? Vart är den på väg? Jag blir riktigt ledsen och uppgiven när jag läser och inser hur det ser ut därute. Även om det är två helt olika saker,att sprida negativa åsikter och att mörda varandra så är det ändå så dystra nyheter som gör att mitt humör når botten. Jag känner mig väldigt dyster just nu...

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229