Instängd

Jag har återigen lagt mig tidigt. Jag blir så himla trött om kvällarna... Och om det inte är nånting jag har lust att kolla på på tv så kan jag ju lika gärna gå och lägga mig. Jag tittade på Idol och sen bläddrade jag runt lite men hittade inget jag kände för att se. Glömde bort att jag ju börjat kolla igenom Stieg Larsson-triologin... Jaja,det blir fler kvällar.
På förmiddagen idag tog jag en tRULLsanrunda till Hallarna (köpcentret). Jag hade ett speciellt ärende dit och passade sen på att göra några små andra inköp. Precis innan jag gav mig iväg så tornade de mörka molnen upp sig i sydväst. De brukar ju komma därifrån... Jag ville inte strunta i att åka och jag ville inte ta bilen. För när jag tar bilen så måste jag GÅ inne i köpcentret och faktum är att det känns inte alls bra. Jag orkar inte riktigt gå runt så mycket som det blir. Jag var dessutom osäker på var affären jag skulle till låg nånstans därinne...
Men ni vet vad man säger; det finns inget dåligt väder - bara dåliga kläder! Så med tanke på hur det gick sist jag tog tRULLsan till Hallarna (himlen öppnade sig och jag blev dyngsur ända in på underkläderna!) så tog jag på mig mitt regnställ. Både byxor och jacka.
Till det valde jag att ta mina såna där korta gummistövlar,eller ska man kalla dem ”gummiskor”?? Ja ni vet,såna där till anklarna iallafall. Här ligger ett par som jag och döttrarna delade på förr. (vi har samma storlek,36)
De brukar ju vara lite krångliga och tajta att få på sig i vanliga fall så ni förstår säkert att det inte var lätt att få på sig högerstöveln!! Jag har ju ingen kraft att trycka och hjälpa till med. Jag lyckades till slut kränga på den med hjälp av skohorn och ett rejält krafttag💪🏼
Sen gav jag mig iväg!!
Och solen sken hela vägen till Hallarna!! Inte en endaste droppe föll på mig!!
Gissa om jag kände mig snopen....
Men regnkläderna skyddade ju lite mot den kraftiga vinden åtminstone.
Jag kände mig dock lite dum som körde omkring i regnkläder och stövlar inne på köpcentret... Folk gick omkring i shorts och t-shirt därinne...
Jag hittade det jag skulle och lite till. Sen gav jag mig av hemåt igen. Fortfarande inget regn.....
Men strax innan jag körde in på stugområdet där vi bor föll några stora regndroppar. Dock inte tillräckligt många så att regnkläderna blev fuktiga ens. Typiskt.
Väl hemma så var jag både hungrig och kissnödig!! Jag klarade av det sistnämnda innan jag ens började försöka ta av mig stövlarna. Vilket nog var tur!!
Visserligen hade jag ju regnkläder men frågan är om de är vattentäta INIFRÅN?????!😱
Hursomhelst så tog jag av mig regnjackan när jag var klar. Och sen byxorna...eller...jag borde nog försökt ta av stövlarna först. Byxorna fastnade givetvis kring anklarna. Fick kränga på mig dem igen. Och försöka få av mig stövlarna.
Men trött och hungrig och lite lätt frustrerad är inte bra att vara när kläder fastnar på kroppen.
Jag höll aldrig på att få av mig de där förbaskade stövlarna!! Vänsterskon lyckades jag med först. Men högern... Jag var beredd att lägga mig i sängen med stöveln på för jag var så hungrig och kände mig nästan skakis av irritation och hunger. Och trötthet.
Jag fick återigen kränga och kämpa med skohornet. Och till slut var det som att det nästan sa: ”PLOPP!!!”
Och min fot var fri!!!
”Vive le pied!!”
Därefter tog jag en,i mitt tycke!,välförtjänt extra lång lunchvila!!
Därefter har jag inte varit överdrivet aktiv. Hade tänkt måla mer än jag gjorde. Jag hade inte den rätta känslan liksom.... Och dessutom är jag inte alls nöjd med tavlan jag håller på med. Näe,den blir inte som jag tänkt mig.
Jag hoppas att jag känner mer för målning imorgon. Då har jag inga andra planer åtminstone.
Nu ska jag sätta igång en podcast och lyssna på nåt som jag (förhoppningsvis) kan somna ifrån.
Natti natti😴

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229