Innesittardag!

Jag vet att jag tjatar om det...men skriver det igen; jag hatar vinter!!
Jag har idag varit på ett sjuhelsikes dåligt humör! Jag smsade t.o.m till Lars och bad honom att inte komma hem på lunchen! Jag skulle kunna bli otrevlig. Jag kände en sån obehaglig olust inom mig. 
Jag bestämde mig för att sätta mig vid matbordet och måla akvarell.

Bilden är från förra veckan då jag också satt här och målade. Då hade jag motiv jag ville måla. Men idag struntade jag i det. Idag så bara målade jag. Jag testade lite olika tekniker som jag kollat på youtube. Jag laborerade med färgerna,blandade dem med varandra. Det blev inga bilder. Det blev bara färger... Ett tag tyckte jag att den ena bilden såg lite häftig ut. Funderade på att spara den... Men så målade jag lite till på den och då blev den förstörd.
Men som sagt; jag bara målade. Jag lät min irritation och allt det där som skavde inom mig lösas upp och komma ut ur penslarna... Nu låter det flummigt va??
Men det kändes nästan så... jag målade bort olustkänslan och ilskan. Att måla idag var som terapi. Jag blev lugn. Jag kände en slags lättnad och nästan glädje när jag satt där och målade målade målade...
Vad gjorde det att det inte blev nån bild??

Det blev ett virrvarr av färger i en orolig röra! Hahahaha! Man kan tro att det är ungarna på dagis som målat

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229