Inget nytt

Idag har jag inte gjort nånting särskilt... Vet knappt hur jag fått dan att gå... Eller...🤔 Jag har mest hållt till i köket. Och i min säng. Har känt mig lite låg. Trött. Jag tog en lång tupplur i samband med min s.k lunch. Men direkt efter jag var klar kom Lars hem och hämtade mig. Vi skulle hämta våra pass på polisstationen. Det gick snabbt. Men jag kom ju ut en stund åtminstone.
Man får vara glad för det lilla - som flickan sa!
Dessa evinnerliga trappor knäcker mig snart. Idag skulle jag ju gå in i huset efter den lilla utflykten. Men den där förbaskade betongtrappan är ett helvete att ta sig uppför! Ursäkta svordomen men det krävs starka ord för att verkligen betona hur jag känner...
Allting jag gör går liksom i slowmotion. Allt känns tungt och trögt. Jag har inte full kontroll. Och om det är nåt som får mig att bli stressad så är det när jag tappar kontrollen.
Jag målade dock litegrann. Alltid nåt. Ena dottern har ”beställt” en tavla och den måste vara klar senast på söndag. Och nu har jag börjat på tredje versionen av samma motiv. Jag hoppas att denna blir bra.... Jag tänker måla klart den imorgon.
Men då är det bäst att jag sover en stund först😴
Godnatt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229