Imorgon är det dags!! Vaccin💉

Idag har jag varit aktiv i omgångar. Däremellan har jag vilat i min fåtölj. Jag tycker balansen varit helt ok idag. Jag har roat mig i köket under mina aktiva stunder. Det är så roligt att pyssla med att plocka in och flytta om i köksskåpen. Det jag tänkte först blev inte så som jag trott. Det märkte jag efter nån dag. Det är bra att känna sig för så att det blir rätt. Och det kan ju ändra sig efter hand.
Tänk i huset som vi som sagt bott i i 26 år; där har jag ändrat om flera gånger! I både köksskåp och garderober.
Som tur är så är det en syssla som roar mig.
Och ännu mera tur är ju att jag fortfarande klarar av att pyssla med sånt nästan lika bra som jag gjort förr. Det tar bara lite längre tid och jag blir trött mycket fortare.
Imorgon är det då dags!!👍🏼
Jag ska få ta den första sprutan mot covid-19!!
Jag känner mig fortfarande helt överväldigad över att JAG!! ska få ta den! Jag känner mig lyckligt lottad som är en av dem som får den i första omgången! Att få vaccin kommer att göra mitt liv lite mer som vanligt igen. Jag kanske slipper den där oerhörda rädsla jag känner hela tiden. Nog har jag varit rädd förr i mitt liv men ingenting i närheten av det jag känner nu. Jag har aldrig känt att jag är rädd för att dö. Jag har ingen gudstro,är snarare ateist och blir provocerad över att människor över huvud taget kan tro på nånting som de kallar Gud eller Allah eller Tor och Oden. År 2021 tror folk fortfarande på nånting som folk klottrade ner för tusentals år sen (om det nu var så det gick till?? Kanske fanns det en Astrid Lindgren och en Walt Disney redan på den tiden?!)
Jag tycker det är obegripligt. Och häpnadsväckande. Väldigt märkligt....
Hursomhelst så har jag dödsångest nu. Döden i sig skrämmer mig inte. Hur skulle den kunna?! Jag själv kommer ju inte ha ont av att dö. För dör man så dör man och då är det slut.
Det finns en anledning till att man inte kan komparera ”död”.
Men jag vill inte dö. Inte nu. Inte än. Inte utav Covid-19.
Jag vill inte lämna mina barn,mitt barnbarn och min älskade sambo.
Jag kan inte dö än.
Men det vet jag att jag kommer att göra ifall jag blir smittad och sjuk i Corona.
Det är därför jag blir så fruktansvärt upprörd över alla människor som ifrågasätter vaccinet. Facebook kryllar av såna människor. Ibland har jag lust att börja argumentera med dem men jag orkar inte slösa energi på det. Därför scrollar jag snabbt förbi deras idiotiska inlägg och försöker blunda för orden de skrivit.
Det är inte värt den ilska och irritation jag skulle behöva genomlida om jag läste mer av den skiten!
Så med stolthet kommer jag att åka till vårdcentralen och vaccinera mig imorgon!
Och om tre veckor igen.
När vårtecknen börjar dyka upp så kanske jag vågar ge mig ut och träffa några vänner och bekanta. Utan rädsla att smittas (eller smitta).
Nu ska jag sova mig stark💪🏼tills imorgon.
Godnatt.

Gillar

Kommentarer