Illustration av mitt pinsamma beteende!

Det känns verkligen skönt att vara tillbaka. Den senaste tidens onda kropp och obalanserade psyke har varit jobbig. Det var längesen jag mådde så dåligt både fysiskt och psykiskt samtidigt.

Därför känns det som en sån oerhörd lättnad att det vänt. Jag känner mig tacksam för varje timme som gått utan att jag plågats av värk eller destruktiva tankar. Idag har jag t.o.m hunnit putsa några fönster!! Sån energi har jag alltså!!
Jag vaknade halv åtta,låg och åt en halv påse mat. Sen gick jag upp och hängde in en massa rena kläder i garderoberna (Lars bar upp den rena tvätten åt mig igår) och putsade två fönster som var randiga av gult frömjöl och annat damm.
Nu har jag återigen lagt mig i min säng,kopplat mig till pumpen och äter upp andra halvan. Lyssnar på min bok och har legat och ritat lite.
Det blev en bild på hur jag känner mig när jag försöker ta mig ut ur min bil. Det blir bara svårare och svårare. Jag bär mig klumpigt åt och skäms över hur jag kämpar. Så rädd att nån ska se mig. Jag måste ställa upp dörren så långt det går för att kunna luta mig framåt,utåt och sen dra mig upp... Om en bil står för nära och jag inte kan ställa upp dörren så kommer jag helt enkelt inte ut. Jag har fått byta parkeringsplats ett antal gånger på grund av det. Därför är jag tacksam över att bo på en liten ort där det alltid finns parkeringsplatser så jag kan ställa mig en bit bort där det är tomt runtomkring. Men då kommer ju problemet med att det är långt att gå... Fast det får jag acceptera helt enkelt.  
Borde nog försöka ansöka om parkeringstillstånd snart....

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229